Samen voor duurzame groei

Kom met ons praten

Bij KBC geloven we dat we samen kunnen groeien naar een duurzamere wereld. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de toekomstige generaties. Als bank-verzekeraar bieden we niet alleen financiële oplossingen, maar leggen we samen met jou een stuk van de weg af: we begeleiden je, zijn een klankbord en brengen je in contact met specialisten.
Duurzame groei nastreven is immers een must voor iedereen die onze economische welvaart wil veiligstellen. Maar duurzaamheid is veel meer, het biedt ook kansen en is een motor voor innovatie en vernieuwing. Het is voor ons allen een license to operate, ons maatschappelijke ticket om verder te blijven ondernemen. Laten we samen deze kansen omarmen.

419185651

Kennis en ervaring: samen weten we meer
 

Kennis en ervaring delen werkt altijd inspirerend en toont wat mogelijk is. Daarom getuigen onze klanten graag over hun ervaringen, hun successen, maar evengoed over de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.
Heb je zelf een verhaal dat je wilt delen en waar je andere ondernemers mee wilt inspireren, laat het ons zeker weten via je relatiebeheerder.

Partners in duurzaamheid: samen raken we verder
 

KBC selecteerde een aantal gedegen partners die samen met jou de duurzaamheidsuitdagingen van je bedrijf willen omzetten in acties en kansen. Eerste stap: contacteer je relatiebeheerder en verken de horizon.

Samen met ecoWise ondersteunen we kmo's op hun pad naar energie-efficiëntie en hernieuwbare energie.

Samen met Encon ondersteunen we bedrijven en corporates op hun pad naar duurzamer ondernemen.

Duurzaam KBC: samen doen we meer
 

Je relatiebeheerder bekijkt samen met jou de meest optimale financieringsoplossing om je duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren en te verzekeren. Groene leningen, duurzaamheidsadvies, renovatietrajecten, hernieuwbare-energieprojecten, werkkapitaal, groene obligaties, duurzame mobiliteit, verzekeringen, enz.

Duurzaamheid betekent ook efficiëntie. Maak dus nu in je Business Dashboard al een snelle simulatie en sluit je groene lening af. Heb je een groter project, meer complexiteit, en wil je een sparringpartner? Je vertrouwde relatiebeheerder gaat de uitdaging aan.
Duurzaam ondernemen is ook je bedrijf futureproof maken, toekomstige generatiewissels voorbereiden en een duurzamer bedrijf overlaten. Met andere woorden, duurzaamheid is een strategische oefening, voor nu, straks en overmorgen.

Geen enkele onderneming kan het nog maken om de volgende generatie op te zadelen met de nadelige effecten van haar activiteiten. De samenleving pikt dat niet langer. De omslag naar een duurzamere onderneming is geen vrijblijvende keuze, het is een must.

Wim Eraly - Senior General Manager - KBC Commercial Banking

Waarom duurzamer ondernemen?

Laat je inspireren

Circulair ondernemen doe je samen

Circulair ondernemen doe je samen

Wat duurzaam is, is ook goed voor je bedrijf

Wat duurzaam is, is ook goed voor je bedrijf

Met weldoordachte financiering moedigt KBC Commercial Banking bedrijven aan om duurzamere investeringen te doen.

Met weldoordachte financiering moedigt KBC Commercial Banking bedrijven aan om duurzamere investeringen te doen.

Get Inspired: De bouw- en vastgoedsector moet in sneltempo verduurzamen. Voor Sobradis/Zabra is duurzaamheid een pijler van de bedrijfsvisie.

De bouw- en vastgoedsector moet in sneltempo verduurzamen. Voor Sobradis/Zabra is duurzaamheid een pijler van de bedrijfsvisie.

Ontdek meer getuigenissen