KBC Autolease wint ‘Most Appreciated Leaseco 2021’-award

KBC Autolease is in de prijzen gevallen tijdens de Link2Fleet-awards. Tijdens dit jaarlijks event worden de best practices uit de Belgische fleetwereld in de bloemetjes gezet.

Deze prijs eert de leasingmaatschappij die zich het afgelopen jaar het best wist te onderscheiden van zijn concurrenten. Mobility Managers van verschillende bedrijven, B2B-verantwoordelijken van de autoconstructeurs en Link2Fleet verkozen KBC Autolease omwille van verschillende aspecten:

Pionier in multimobiliteit

Steeds meer mensen kiezen bewust voor hun vervoermiddel. Als pionier in multimobiliteit helpt KBC Autolease ondernemingen hierop in te spelen. Ze helpen hun klanten bij de vergroening van hun wagenpark en bieden ook alternatieven voor de auto. Zo is KBC Autolease met meer dan 21 000 leasefietsen uitgegroeid tot dé referentie inzake fietsleasing. Via Olympus Mobility bieden ze klanten de mogelijkheid om openbaar vervoer en deelsystemen te integreren in het mobiliteitsaanbod voor hun werknemers.

Digitalisering via KBC MoveSmart

Met KBC MoveSmart biedt KBC Autolease klanten een handige webtool waarmee ze hun mobiliteitsaanbod makkelijk beheren. Door de link met sociale secretariaten zien werknemers onmiddellijk de impact op hun loon. Uniek is dat gebruikers via de extra service ‘MoveSmart’ in KBC Mobile-app hun bestelling kunnen opvolgen, een afspraak maken bij de dealer, hulp inroepen in geval van pech, ….
Daarnaast koppelde KBC Autolease als eerste marktspeler het kassasysteem van de fietsdealer met hun intern systeem. Dit straight-through proces zorg voor minder administratie waardoor de klant zijn fietsleasingofferte onmiddellijk ontvangt en de fiets met een druk op de knop kan bestellen.

Ook de unieke human touch van KBC Autolease werd gesmaakt

Zoals elk bedrijf streeft KBC Autolease naar een vlekkeloze service. Maar het is de manier waarop ze klanten en partners helpt en oplossingen zoekt wanneer iets minder vlekkeloos loopt, dat duidelijk geapprecieerd wordt. De unieke human touch van KBC Autolease.

De appreciatie van onze klanten en partners doet deugd!

Deze award bekroont het werk van alle KBC Autolease-collega’s. En dat doet deugd.

Contacteer KBC Autolease