KBC Autolease faciliteert fietsleasing bij Vlaamse overheid

Vanaf vandaag krijgen ongeveer 29.000 medewerkers van de Vlaamse overheid de mogelijkheid om een bedrijfsfiets aan te vragen via KBC Autolease. We zijn ontzettend trots dat we de Vlaamse overheid hierin mogen ondersteunen. 

Samen zetten we in op digitalisering

Zowel KBC als de Vlaamse overheid dragen digitalisering hoog in het vaandel. “Dankzij deze samenwerking tillen we de digitalisering van KBC Fietsleasing naar een hoger niveau”, aldus Sylvie Thiry, Product Manager bij KBC Autolease. En dat begint al wanneer de medewerker naar de fietsdealer stapt. 

Elke medewerker ontvangt een digitale barcode

Als de fietsdealer de barcode scant, ontvangt de medewerker automatisch een leaseofferte in KBC MoveSmart, het online mobiliteitsplatform van KBC Autolease. Na goedkeuring van de leaseofferte en validatie door de Mobility Manager wordt de bedrijfsfiets onmiddellijk besteld. 

KBC MoveSmart zorgt voor eenvoud en efficiëntie

Dankzij de koppeling tussen KBC MoveSmart en het Agentschap Overheidspersoneel, de centrale HR-partner van de Vlaamse overheid, vermindert de administratie drastisch. Dat levert een enorme tijdswinst op voor de Vlaamse overheid en zijn werknemers. Naast het offerte- en bestelproces verloopt ook de afhandeling van het contracteinde digitaal. Met een eenvoudige klik geeft de medewerker aan of die de bedrijfsfiets wilt overnemen of niet en wordt alles geregeld.

De werknemer geniet van de handige app

Via de extra dienst ‘MoveSmart’ in KBC Mobile volgt de werknemer onder andere de bestelling op, kan die de onderhoudshistoriek van de bedrijfsfiets raadplegen en zelfs hulp inroepen in geval van pech.

Een demarrage in het aantal geïnteresseerden

Fietsen is hot! Dat merken we ook bij de Vlaamse overheid. Na 48 uur vragen al meer dan 2 000 medewerkers informatie over fietsleasing. Daarom organiseert KBC Autolease samen met het Agentschap Overheidspersoneel binnenkort een 7-daagse roadshow. Samen met een aantal fietsdealers trekken we langs verschillende vestigingen van de Vlaamse overheid. De medewerkers krijgen zo toelichting over alle aspecten van fietsleasing en de service die we hen bieden. Want daar hechten we veel belang aan. De medewerker moet zich in elke etappe goed ondersteund voelen. Of het nu gaat over de keuze van de bedrijfsfiets of als die hulp nodig heeft onderweg. Samen met onze partners staan we steeds voor hen klaar.

Meer info?

Contacteer KBC Autolease