Nederland

Nederland

KBC Bank Nederland verleent corporatebankingdiensten aan bedrijven in Nederland. Als onderneming van de KBC-groep met hoofdzetel in Brussel kunnen we gebruikmaken van de uitgebreide netwerken van KBC in België en Centraal-Europa. Daardoor beschikken we over de nodige ondersteuning, expertise en middelen om oplossingen met een toegevoegde waarde te bieden aan onze cliënten.

De corporatebankingcel in Nederland concentreert zich op het beheer van de relaties van de KBC-groep binnen en buiten België en Centraal- en Oost-Europa (CEE). Het kantoor in Nederland biedt eveneens een gespecialiseerd platform van onschatbare waarde voor die bedrijven in Nederland die zaken doen met of in België en CEE. 

Dit is een kantoor van KBC Corporate Banking en levert enkel diensten aan bedrijven. Bent u particulier? Surf dan naar deze pagina.

Vestiging

Watermanweg 92
3067 GG Rotterdam
 • KBC Nederland
  Bedrijvencentrum
  Watermanweg 92
  3067 GG Rotterdam
  T. +31 (0) 10 4368 310
  F. +31 (0) 10 4366 335
  nwdnl@kbc.be

Wijziging Algemene Bankvoorwaarden per 1 maart 2017

De Algemene Bankvoorwaarden (ABV) – met basisregels voor de relatie tussen klant en bank – zijn vereenvoudigd, verduidelijkt en aangepast. De gewijzigde ABV zijn geschreven in eenvoudiger en begrijpelijker Nederlands met voorbeelden ter verduidelijking. De gewijzigde ABV gaan in per 1 maart 2017. Vanaf dat moment zijn deze ook opgenomen in de algemene voorwaarden van KBC Bank NV Nederland.

Inhoud ABV

De gewijzigde voorwaarden zijn totstandgekomen in nauw overleg tussen de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Consumentenbond, VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland en ONL voor Ondernemers. Alle banken die zijn aangesloten bij de NVB gebruiken dezelfde ABV in Nederland.

In de ABV zijn de afspraken en regels vastgelegd over algemene bankzaken die voor ons en voor u gelden. De ABV gelden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor bepaalde diensten of producten hebben wij aanvullende productvoorwaarden. Deze kunnen afwijken van de ABV. 

De belangrijkste wijzigingen en meer informatie

De tekst van de gewijzigde ABV is op 29 augustus 2016 door de NVB gedeponeerd onder nummer 60/2016 ter griffie van de rechtbank Amsterdam.

Op de website van de NVB (www.nvb.nl) vindt u zowel een verkorte als een volledige versie van de gewijzigde voorwaarden. Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen vindt u hier. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer of met uw relatiebeheerder. Onze medewerkers helpen u graag.

 

Corporate Helpdesk

Hulp nodig met KBC Reach, Go&Deal of Flexims? Contacteer ons gerust elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 GMT+1.