Webinar: het groeiverhaal van Ekopak

Herbekijk het webinar

Webinar: het groeiverhaal van Ekopak

Herbekijk het webinar

Finished

KBC nodigt je uit voor een inkijk in het boeiende groeiverhaal van Ekopak.
Met een combinatie van lef, buikgevoel en visie bouwde CEO Pieter Loose zijn bedrijf in amper 8 jaar tijd uit van een kleine lokale onderneming tot een beursgenoteerd bedrijf dat internationaal actief is in 11 landen en jaarlijks zo’n 15 miljoen m³ proceswater recycleert voor haar klanten.

Gedreven door innovatie en inspelend op de trends tot ‘ontzorging’ van haar klanten, ontwikkelde het Ekopak-team Water-as-a-service ofwel ‘WAAS’.
Om dit veelbelovende maar kapitaalintensieve verhaal verder succesvol uit te bouwen, werd extern kapitaal aangetrokken. Dat resulteerde in 2019 in de instap van investeringsmaatschappij Alychlo.
Deze laatste ondersteunde Ekopak om een paar versnellingen hoger te schakelen in haar mooie groeiverhaal wat amper 2 jaar later resulteerde in een nieuwe kapitaalronde, nu via een private plaatsing bij institutionele investeerders, gevolgd door een beursintroductie.

Tijdens dit webinar laten we Pieter Loose en CFO Els De Keukelaere een antwoord geven op talrijke vragen:
Hoe hebben zij deze sleutelmomenten beleefd? Hoe krijg je een beursintroductie rond in amper 5 maanden tijd? Hoe kijken zij naar de toekomst van Ekopak?

Tot slot kijken we naar Ekopak’s groei van de voorbije jaren door de bril van KBC-relatiebeheerder Sofie Lemmens.
KBC is terecht zeer trots dat het Ekopak de voorbije jaren in tal van sleutelmomenten support kon bieden met een brede waaier van services.
Wim Eraly, Algemeen Directeur Corporate Banking, zal het voorwoord voor zich nemen.

Dit webinar wordt uitgezonden vanuit de zetel van Ekopak in Tielt. We zijn ervan overtuigd dat dit zeer succesvol groeiverhaal ook voor jou inspirerend zal zijn!

Herbekijk hieronder het webinar

Heb je na dit webinar nog vragen?

Dan kun je natuurlijk terecht bij je KBC-relatiebeheerder.

Contacteer je relatiebeheerder