Dit is hét moment om uit te breiden in de VS!

Een geslaagde vaccinatiecampagne, een noodhulppakket van 900 miljard dollar, de American Rescue Plan Act van 1.900 miljard dollar en een extra injectie voor infrastructuur vormen de perfecte cocktail voor een economische boom dit jaar en de daaropvolgende jaren!

Ontdek hieronder waarom KBC gelooft dat het een goed moment is om uit te breiden in de grootste economie ter wereld en hoe KBC USA daarbij kan helpen.

vlotte vaccinatiecampagne Indrukwekkende fiscale steun Infrastructuurplan
  • Een vlotte uitrol van de vaccinaties, waarbij 46% van de bevolking volledig is gevaccineerd en 54% van de bevolking ten minste één dosis heeft gekregen (toestand op 28 juni 2021).
  • Deze resultaten maken de weg vrij voor een krachtigere opleving van de economische activiteit.
  • Een noodhulppakket van 900 miljard dollar en de American Rescue Plan Act van 1.900 miljard dollar zorgen voor een V-vormig herstel.
  • De noodhulpwetten verlengden de verhoogde werkloosheidsuitkeringen, versterkten de inkomens door verdere uitkeringen aan natuurlijke personen, verleenden subsidies aan kleine ondernemingen en breidden de steun aan staten en lokale overheden uit.
  • Bidens voorstel voor een groot infrastructuurplan is gericht op langetermijnuitgaven om de werkgelegenheid en het concurrentievermogen te ondersteunen en natuurlijk de infrastructuur te verbeteren.
  • Zo'n wetsontwerp zou helpen om de potentiële groei in de VS op langere termijn een boost te geven!

Geld dat wacht om uitgegeven te worden!

De pandemie heeft geleid tot ongeziene spaarbedragen. Het spaaroverschot wordt geraamd op 2.179 biljoen dollar in het eerste kwartaal van 2021. Dat zal de consumentenuitgaven (aan diensten, catering, reizen, enz.) na de pandemie aanzwengelen.

Denk globaal, handel lokaal

Een internationale expansie gaat gepaard met juridische en financiële uitdagingen. Succesverhalen beginnen met lokale expertise. Voel je de drang om je bedrijf te laten groeien, uit te breiden en te globaliseren? Wij geven je de lokale steun die je verdient!

KBC USA staat voor je klaar

Persoonlijke aanpak en oplossingen op maat

We bedienen voornamelijk Europese klanten en staan dan ook voor een efficiënte en klantgerichte aanpak. Onze geïntegreerde oplossingen zijn wereldwijd beschikbaar. Onze gespecialiseerde klantenservice staat klaar om je op elk moment te helpen.

Bankieren in de VS met een Europese mentaliteit

We beschikken over een Amerikaanse bankvergunning en met onze westerse mentaliteit spreken we jouw taal en vertalen die naar lokale bankoplossingen. De onboarding kan heel efficiënt verlopen, dankzij onze bestaande relatie in Europa.

Samen gaan we voor meer

Van het openen van een rekening tot trade finance, commercial finance en bankfinancieringsdiensten, onze oplossingen groeien mee met jouw behoeften.

Het KBC-team in New York heeft ons op heel korte tijd bijgestaan bij de uitgifte van een kredietbrief. Ze hebben bewezen een erg waardevolle bankpartner voor de groep te zijn door de interne goedkeuring heel snel in orde te brengen en ervoor te zorgen dat de documentatie tijdig beschikbaar was door in nauw contact te blijven met ons en de begunstigde. Ik kijk ernaar uit om nog eens met hen samen te werken.

Jasper Bergen, Treasury, Corporate Finance

We zijn zeer tevreden over de service en de mogelijkheden die KBC biedt. Vooral dat er mensen zijn die jouw uitdagingen, kansen en bezorgdheden vastpakken. Ik wil zeker de persoonlijke inzet van de KBC-klantenservice dik in de verf zetten.

Lisa Russ, Treasury, Corporate Finance

Benieuwd naar meer?

Neem dan zeker contact met ons op. En neem gerust al een kijkje op onze KBC USA-website.

Contacteer je relatiebeheerder