Frankrijk

Frankrijk

KBC Bank Frankrijk verleent corporatebankingdiensten aan bedrijven in Frankrijk. Als onderneming van de KBC-groep met hoofdzetel in Brussel kunnen we gebruikmaken van de uitgebreide netwerken van KBC in België en Centraal-Europa. Daardoor beschikken we over de nodige ondersteuning, expertise en middelen om oplossingen met een toegevoegde waarde te bieden aan onze cliënten.

De corporatebankingcel in Frankrijk concentreert zich op het beheer van de relaties van de KBC-groep binnen en buiten België en Centraal- en Oost-Europa (CEE). Het kantoor in Frankrijk biedt eveneens een gespecialiseerd platform van onschatbare waarde voor die bedrijven in Frankrijk die zaken doen met of in België en CEE.

Dit is een kantoor van KBC Corporate Banking en levert enkel diensten aan bedrijven. Bent u particulier? Surf dan naar deze pagina.

Uniek productaanbod

Contact betaalmiddelen: oac.kbcfr@kbc.be

Alles openen

LCR (wisselbrief)

Inning en verdiscontering van wissels in alle veiligheid door ze door te geven via het Système Interbancaire de Télécompensation (SIT), in de vorm van elektronische registraties.

Cheques

Inning van uw geremitteerde niet-endosseerbare cheques, verstuurd door uw kantoor in België met een beveiligd intern transport, met behulp van een verrekeningswijze door uitwisseling van beelden van cheques (Echange Image Chèques - EIC).

EBICS-EDI

(Electronic Banking Internet Communication Standard) / EDI (Electronic Data Interchange) Automatische overdracht van bestanden met betalingen, inningen en rapporten. Er is gebruik gemaakt van het Franse EBICS-protocol zodat zowel de lokale Franse formats als het SEPA-format Iso 20022 mogelijk zijn.

Elektronisch betalingsverkeer handelaars en kaarthouder

Elektronische inning van uw betalingen. Exclusieve Visa-kredietkaart.

Vestigingen

Synergie Park,
6 rue Nicolas Appert
BP 40041 Lezennes
59030 Lille Cedex
Centre d'Affaires Paris Victoire
52 Rue de la Victoire
75009 Paris
 • Lille
  Bedrijvencentrum
  Synergie Park,
  6 rue Nicolas Appert
  BP 40041 Lezennes
  59030 Lille Cedex
  T. 33/ (3) 20 11 61 98
  F. 33/ (3) 20 11 61 93
  oac.kbcfr@kbc.be
 • Paris
  Bedrijvencentrum
  Centre d'Affaires Paris Victoire
  52 Rue de la Victoire
  75009 Paris
  T. 33/ (1) 53 89 82 00
  F. 33/ (1) 53 75 28 18
  oac.kbcfr@kbc.be

Corporate Helpdesk

Hulp nodig met KBC Reach, Go&Deal of Flexims? Contacteer ons gerust elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 GMT+1.