Singapore

Singapore

KBC Bank Singapore verleent commercialbankingdiensten aan bedrijven in Singapore. Als onderneming van de KBC-groep met hoofdzetel in Brussel kunnen we gebruikmaken van de uitgebreide netwerken van KBC in België en Centraal-Europa. Daardoor beschikken we over de nodige ondersteuning, expertise en middelen om oplossingen met een toegevoegde waarde te bieden aan onze cliënten.

De commercialbankingcel in Singapore concentreert zich op het beheer van de relaties van de KBC-groep binnen en buiten België en Centraal- en Oost-Europa (CEE). Het kantoor in Singepore biedt eveneens een gespecialiseerd platform van onschatbare waarde voor die bedrijven in Singapore die zaken doen met of in België en CEE.

Dit is een kantoor van KBC Commercial Banking en levert enkel diensten aan bedrijven. Ben je particulier? Surf dan naar deze pagina.

Vestiging

9 Raffles Place 14-20/21
Republic Plaza 2
Singapore 048619
 • KBC Singapore
  Bedrijvencentrum
  9 Raffles Place 14-20/21
  Republic Plaza 2
  Singapore 048619
  T. +65 6395 2828
  F. +65 6395 2929

Voor algemene vragen over Commercial Banking kun je een e-mail sturen naar CBDSG@kbc.be.

De Singaporese privacywet

Hebt u vragen over het beleid van KBC Singapore inzake de toegang, de verzameling, het gebruik en de bekendmaking van uw persoonsgegevens? Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor de gegevensbescherming op sico@kbc.be

Eerlijk handelen

De directie van KBC Bank Singapore heeft zich ertoe verbonden eerlijk zaken te doen met haar cliënten. We hebben onze bestuursstructuur en ons beleid daaraan aangepast en in overeenstemming met de richtlijnen van de Monetary Authority of Singapore zullen we:

 

 • alleen producten en diensten verkopen die geschikt zijn voor onze cliënten;
 • ervoor zorgen dat onze verkopers goed opgeleid zijn en beschikken over de nodige vaardigheden om duidelijke adviezen en kwaliteitsvolle aanbevelingen te geven;
 • open zijn en onze cliënten tijdig alle relevante informatie bezorgen;
 • klachten van cliënten snel, effectief en op onafhankelijke wijze behandelen.

Suggesties of klachten?

Wij werken tot het werkt! Je verwacht een uitstekende service van ons, en gelijk heb je! We horen het graag als je tevreden bent, maar willen het zeker ook weten als dat niet het geval is. Deel je klachten of suggesties daarom met ons. Alleen zo kunnen we onze service voortdurend verbeteren.

Meld je suggestie of klacht met dit formulier aan onze klachtenmanager