Ook tijdens de coronacrisis staan we voor je klaar

Ook tijdens de coronacrisis staan we voor je klaar

Je volgt de ontwikkelingen over het coronavirus ongetwijfeld op de voet. Dat doen we ook bij KBC, want de continuïteit van onze dienstverlening en het welzijn van onze klanten en medewerkers staan altijd voorop.

Onze dienstverlening blijft gegarandeerd

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, je kunt altijd rekenen op de service en bereikbaarheid die je van ons gewend bent. We hebben er ook voor gezorgd dat je betalingsverkeer vlot kan blijven verlopen.

We gaan verantwoord om met de snel wijzigende situatie

We volgen nauwgezet de richtlijnen die de overheid heeft opgesteld om verdere verspreiding tegen te gaan. Medewerkers van KBC Corporate Banking zullen bijvoorbeeld zo veel mogelijk van thuis uit werken. Ook fysieke klantenbezoeken proberen we te beperken, maar je gaat ons zeker niet minder horen. We stemmen heel graag telefonisch met je af.

We staan voor je klaar

We zijn er ons van bewust dat de coronacrisis mogelijk heel wat zorgen met zich meebrengt voor je bedrijf. Ook in deze uitzonderlijke situatie kun je op ons rekenen. Bovendien bundelen we onze krachten met de overheid.

Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor je klaar.
 

Contacteer je relatiebeheerder
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.