Uw vermogen beschermen, hoe doen wij dat?

KBC Private Banking & Wealth legt al jaren de focus op het beleggingsadvies en de groei van uw vermogen. Door de jaren zijn we ook meer een meer belang gaan hechten aan de bescherming ervan. Vandaag spreken we niet alleen over financiële bescherming en over materiële bezittingen, zoals de woning en de auto, maar ook over de persoonlijke bescherming van het gezin, bv. bij ziekte, zorgbehoevendheid en overlijden. Een team van experts Verzekeren staat klaar om de kantoren van Private Banking & Wealth hierin te ondersteunen.

Dat bankieren en verzekeren hand in hand gaan is voor KBC niet nieuw. Sinds het ontstaan van KBC vanuit de fusie tussen Kredietbank, Cera en ABB verzekeringen, hebben wij een uniek bankverzekeringsmodel. Een sterk netwerk van agenten en bankkantoren, zorgt samen met een breed aanbod van vooruitstrevende verzekeringsproducten, voor degelijke verzekeringsoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Door ook experts Verzekeren in te schakelen binnen KBC Private Banking & Wealth willen wij u een ruimere service aanbieden. Vandaag hebben zit de expertise voor de bescherming van uw vermogen in huis, in uw privatebankingkantoor. Dat sluit immers perfect aan bij de vastgoedservice en bij ‘Uw toekomstplan’, waarmee we recent van start zijn gegaan. Behalve het verzekeringsadvies worden deze services ook aangevuld met advies over woningkredieten.
 

Deze expert Verzekeren staat mee in voor oplossingen in verband met vragen over de standaard particuliere verzekeringen en schakelt, waar nodig, de lokale verzekeringsagent in als het over niet-particuliere verzekeringen, maatwerk of schadebeheer gaat. Naast de fysieke aanwezigheid van de expert Verzekeren in het KBC-privatebankingkantoor, blijven ook de bestaande kanalen voor u beschikbaar: in het lokale bankkantoor of bij de agent kunt u nog altijd terecht voor uw verzekeringen en via KBC Live zijn experts Verzekeren beschikbaar voor een gesprek op afstand en buiten de kantooruren. Meer en meer oplossingen vindt u vandaag ook al via onze digitale tools.
 

KBC Assist

Een van onze digitale toepassingen voor verzekeringen is de KBC Assist APP. Deze APP is de perfecte aanvulling voor klanten die vertrouwd zijn met KBC Touch, de APP die vooral gericht is op betalingsverkeer. De KBC Assist APP biedt fantastische mogelijkheden voor mensen, die alles graag vanuit hun broekzak regelen. U hoeft niet meer aan uw pc te gaan zitten of uw verzekeringstussenpersoon te bezoeken om uw verzekeringen te raadplegen, een schade aan te geven of bijstand bij pech te vragen. Met een paar eenvoudige clicks schakelt u hulp in als u met pech langs de weg staat of wanneer u snel een dossier hospitalisatie moet opstarten. Ook handig in de Assist APP is de toepassing om foto’s van waardevolle voorwerpen te bewaren op een beveiligde database van KBC: zo kan een vervelend schadegeval weer een stapje sneller afgehandeld zijn.

Kortom, uw private banker kan u nu beter bijstaan op vlak van verzekeren, tijdens een gesprek, via digitale weg of via de expert Verzekeren, toegewijd aan uw KBC-privatebankingkantoor. Om u een onderbouwd advies te kunnen geven, is het belangrijk dat wij uw bezorgdheden en uw gezinssituatie goed kennen, net zoals andere zaken die voor u belangrijk zijn. We nodigen u dan ook graag uit om hierover met uw private banker én uw expert Verzekeren in gesprek te gaan. De aanwezigheid van uw private banker, uw vertrouwenspersoon, is dan zeker een meerwaarde tijdens zo'n gesprek.

Hier vind u meer info over verzekeren bij KBC Private Banking
 

Met KBC Assist bent u goed voorbereid op schade.

Download KBC Assist