ID/ Lieven Van Assche
ID/ Lieven Van Assche

Maak kennis met uw private banker

Omringd door de beste vakmensen

Maak kennis met uw private banker

Omringd door de beste vakmensen

Uw vermogen is even uniek als uw levensloop. Daarom hebt u bij KBC Private Banking uw vaste vertrouwenspersoon. Uw private banker omringt u met de juiste experts. Zij adviseren u over elk uniek facet van uw vermogen: van vermogensbeheer tot successieplanning, van vastgoed tot uw toekomstplan.
 

Ontdek wie we zijn

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=U0D1LGS1J58

 

 

Maak een afspraak


Lokaal verankerd

Voor het beheer van grote en complexe vermogens krijgt u bij KBC Private Banking een grondige en vakkundige begeleiding. Wij maken integraal deel uit van de KBC Groep. KBC is een lokaal verankerde bankverzekeraar met een stevige basis. De kredietwaardigheid ligt boven de Belgische en Europese norm. De ratingbureaus Fitch, Moody’s en S&P blijven dit op de voet volgen.

Zo biedt KBC Private Banking u op twee manieren gemoedsrust. U hebt de ruggensteun van een solide groep met sterke wortels in Vlaanderen. En u wordt goed omringd door de juiste experts.

Elk vermogen heeft zijn eigen verhaal

Alles begint bij u. Zoals elke familie en elk bedrijf heeft elk vermogen zijn eigen verhaal. Daarom is goed luisteren het eerste wat uw private banker doet. Hij of zij moet uw verhaal door en door kennen om u te ondersteunen bij het realiseren van uw doelen. U bepaalt de doelstellingen en legt persoonlijke accenten.

Uw private banker brengt de dynamiek van uw vermogen in kaart en introduceert u bij de juiste experts. Samen met u neemt hij initiatieven om uw vermogen uit te bouwen en veilig te stellen. Het doel is om uw levensverhaal te blijven verrijken met nieuwe hoofdstukken, helemaal in lijn met uw verwachtingen.

information-expr-quote--glyph
Iedere klant heeft een uniek en bijzonder verhaal. Daarom vind ik proactiviteit, flexibiliteit en discretie zo belangrijk als private banker. Mijn eerste taak is om gericht en actief te luisteren. Om daarna ‘to the point’ op de proppen te komen met de juiste expertises: op maat en doordacht. Dat lukt niet in je eentje. En dit is nu net de sterkte van ons geïntegreerd patrimoniaal aanbod. Bij KBC Private Banking kan ik onze experts gecoördineerd en op het gepaste moment inzetten: beleggingsstrategen, juristen, fiscalisten, ...

Marieke Lannoo, private banker KBC Antwerpen

Het netwerk van experts van uw private banker is ook het uwe

Uw private banker bij KBC is meer dan uw aanspreekpunt en klankbord. Hij is uw persoonlijke gids in de complexe materie van vermogensbeheer. Voor elk specifiek domein krijgt hij ruggensteun van een KBC-expert: van beleggingen tot successieplanning, van vastgoed tot fiscaliteit en verzekeringen, zowel voor privé als voor bedrijfsvermogens. Dat netwerk van experts kan hij voor u inschakelen op elk moment. Zijn netwerk is dus ook het uwe. Zo bent u omringd door de beste mensen in hun vak.

KBC Private Banking visie
Maak een afspraak