Kennismakingsgesprek

Wat kunt u verwachten?

Kennismakingsgesprek

Wat kunt u verwachten?

Voor het beheer van uw vermogen, uw bankzaken of bij het uittekenen van uw Private Plan kiest u doordacht voor een deskundige partner. Dat begrijpen we maar al te goed.
Daarom kunt u bij ons terecht voor een eerste verkenning. Volledig vrijblijvend en in alle discretie. 

Maak een afspraak

   

Laat de papiermolen gerust nog even uit

We schreven het al, het gaat om een eerste vrijblijvende kennismaking. En daarbij willen we u alle tijd en ruimte geven. Om de temperatuur te polsen, maar ook om rustig uw verhaal te doen. U hoeft zich dus niet voor te bereiden. Documenten opzoeken, moet u evenmin. Want wat we u willen aanbieden, is een goed gesprek. Een gesprek waarbij u het woord neemt, en met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Uw verhaal, de kern van alles

Welke stappen ondernam u al? Wat waren daar de gevolgen van? Hoe zou u dat bij een volgende gelegenheid willen aanpakken? Kortom, u vertelt, wij luisteren. Met volle aandacht. Want, door goed naar u te luisteren, filteren we de essentie uit uw verhaal. En daar bouwen we op verder: wat zijn de nieuwe opportuniteiten? Of anders gezegd, hoe zouden we u in de toekomst kunnen verder helpen?

Na het gesprek:

• Hebt u een duidelijk beeld van onze services en tarieven
• Weet u exact welke experts er tot uw dienst zullen staan
• Kunt u in alle rust beslissen 

In alle rust beslissen

U krijgt niet alleen de tijd en de ruimte om uw verhaal te doen, maar ook om na te denken. Want we begrijpen dat een bank kiezen niet eenvoudig is. En hebt u achteraf nog een vraag? Stel ze ons, zonder te aarzelen. Of kom nog eens langs voor een tweede gesprek.

Misschien wordt onze kennismaking de eerste stap naar een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Maak een afspraak