PB-rebrand-beleggingsformules-header.jpg
PB-rebrand-beleggingsformules-header.jpg

Beleggingsformules

Zelf, samen of laten beleggen

Beleggingsformules

Zelf, samen of laten beleggen

Beleggingsformules

Belegt u zelf? Of samen met ons? Of laat u uw portefeuille liever volledig beheren door KBC Private Banking? Wat u ook kiest, u houdt altijd zelf de hand in hoe u wilt beleggen. Neem de formule die het beste bij u past, of combineer meerdere formules met elkaar.

Optie 1: wij beheren voor u

Kiest u voor Strategie Plus, dan beheren wij uw portefeuille voor u. We volgen daarbij integraal de KBC-beleggingsstrategie, terwijl we rekening houden met uw beleggersprofiel en uw beleggingsvoorkeuren. Kiest u voor bodemgrensbewaking of voor een portefeuille met uitsluitend duurzame beleggingen … dat kan. Of u laat uw vermogen gedeeltelijk beheren met een beleggingsverzekering type tak 23. Zo legt u ook op fiscaal vlak niet alle eieren in dezelfde mand.

Met onze berichten in KBC Mobile of KBC Touch houden wij u permanent op de hoogte van alle belangrijke acties die een wijziging in uw portefeuille teweegbrengen, bv. naar aanleiding van bepaalde gebeurtenissen in de markt. Door onze uitgebreide rapportering kunt u bovendien op ieder moment de stand van zaken van uw portefeuille raadplegen in KBC Mobile en/of KBC Touch .

Optie 2: wij adviseren, u beslist

U legt graag bepaalde accenten, in samenspraak met uw KBC private banker? Of u wilt beleggen met een specifieke focus? Zelf aan het stuur zitten terwijl u volop profiteert van de expertise en innovatie van KBC Private Banking? Dat kan ook.
Om uw portefeuille in te vullen, vertrekken we altijd van de KBC-beleggingsstrategie. We betrekken een uitgebreid gamma beleggingsproducten, van KBC fondsen en fondsen van gerenommeerde externe vermogensbeheerders tot individuele aandelen en obligaties. Een goede verhouding tussen rendement en risico is daarbij cruciaal.
Uw portefeuille wordt dagelijks gescreend en getoetst aan de KBC-beleggingsstrategie en uw persoonlijke beleggingsvoorkeuren. Op basis daarvan ontvangt u proactief beleggingsvoorstellen van uw private banker. U beslist of u hierop ingaat.

Optie 3: u beslist en voert uit

Houdt u de teugels liever helemaal zelf in handen als het over uw beleggingsportefeuille gaat? Dan hebben we voor u het online beleggingsplatform Bolero, met duidelijke aandelenanalyses en eenvoudige orderregistratie. Niet alleen beslist u zelf, u voert ook alles eigenhandig uit.

Glasheldere rapportering, bij elke beleggingsformule

Voor transparantie en rapportering bent u bij KBC Private Banking aan het juiste adres. Met KBC Mobile en/of KBC Touch volgt u de evolutie van al uw beleggingen op, waar en wanneer het voor u past. 

Zelf, samen of laten beleggen? Kom bij ons langs.

Maak een afspraak

Om van de Private Banking-service te kunnen genieten en Private Banking-klant te worden, ondertekent u de Globale Service Overeenkomst. Deze Globale Service Overeenkomst is een overeenkomst tussen u en KBC Bank. Ze bepaalt de dienstverlening van uw KBC Private Banking-kantoor en stelt de regels vast waaraan uw relatie met KBC Bank is onderworpen.

 

Van zero tot hero: beleggers heffen het glas op alcoholvrij

Van zero tot hero: beleggers heffen het glas op alcoholvrij

De zoomers zijn de influencers van de beleggende boomers

De zoomers zijn de influencers van de beleggende boomers

ECB houdt vast aan rentepolitiek en bevestigt het vertrouwen in financiële sector.

ECB houdt vast aan rentepolitiek en bevestigt het vertrouwen in financiële sector.

Beleggersopportuniteiten in de chipoorlog

Beleggersopportuniteiten in de chipoorlog