Digitale tools

Uw beleggingen altijd binnen handbereik

Digitale tools

Uw beleggingen altijd binnen handbereik

Een duidelijk overzicht

Altijd een actueel en gedetailleerd overzicht van uw beleggingen.

Altijd goed geïnformeerd

U bent snel op de hoogte van gebeurtenissen met een impact op uw portefeuille.

Onze experts tot uw dienst

Onze beleggingsexperts staan voor u klaar.

Vind een kantoor

Glasheldere rapportering, op elk moment

beleggingen online opvolgen, online beleggingen, online beleggingsportefeuille, digitaal opvolgen beleggingen, beleggingen digitaal, apps voor beleggingen

Bij KBC Private Banking kunt u rekenen op een duidelijke structurele rapportering. U krijgt op regelmatige basis een portefeuillerapport. Daarmee hebt u een zicht op:

Uw rendement: hoeveel is de waarde van uw portefeuille gewijzigd? En waar staat u vandaag inclusief netto resultaat?
De spreidingen van portefeuille: op welke activaklassen, producten en munten zet u momenteel in?
Het risico: belegt u vrij defensief of zet u eerder dynamisch in op enkel aandelen?
Uw posities: welke producten zijn aanwezig in uw portefeuille?

Daarbovenop kunt u dat rapport altijd raadplegen in Doccle, uw digitale archiefkast, en in KBC Invest. Zo hebt u de klok rond een heldere kijk op uw beleggingsportefeuille, waar u ook bent.
 

KBC Invest, altijd een klare blik op uw vermogen

In het weekend of ’s avonds rustig kijken hoe uw beleggingen het doen? Ontdek KBC Invest, het digitale vlaggenschip voor uw beleggingen.

Altijd up-to-date

Thuis of onderweg, met KBC Invest logt u in waar u maar wilt, via uw computer of tablet. In een oogopslag hebt u een zicht op: het rendement, de waarde, de samenstelling en de evolutie van uw beleggingsportefeuille. Daarnaast houdt u met KBC Invest makkelijk de vinger aan de pols: u vindt er informatie over uw vervaldagen en interessante beleggingsthema’s. Maar we zetten ook een selectie interessante producten in de kijker.
 

Teken uw orders online

Een beleggingsorder tekenen van thuis uit? Ook dat kan met KBC Invest. Wanneer uw private banker een beleggingsopportuniteit voor u ziet, zal hij die met u bespreken. Nadien bezorgt hij u een persoonlijk voorstel via KBC Invest. U kunt dat gewoon thuis elektronisch ondertekenen.

Professioneel én privé

Wilt u uw professionele en privébeleggingen gescheiden opvolgen? Dan kan dat probleemloos met KBC Invest for Business. Deze toepassing werd speciaal ontwikkeld om ook uw zakelijke beleggingen digitaal op te volgen. U start ze op vanuit uw Business Dashboard.

Meer digitale tools

Niet alleen uw beleggingsportefeuille is digitaal in goede handen bij KBC Private Banking. We stellen verschillende digitale toepassingen ter beschikking voor uw computer, smartphone of tablet om in al uw behoeften te voorzien.

Bolero

De beurs en uw portefeuille altijd en overal in de gaten houden? De koersen in realtime volgen? Onmiddellijke orders plaatsen? De Bolero-app is een snelle en gebruiksvriendelijke beleggingstool.

KBC Touch

Met KBC Touch regelt u snel en veilig een uitgebreid aanbod bank – en verzekeringszaken. Op uw tablet en/of computer. Uw rekeningafschriften opvragen en afdrukken, uw inkomsten en uitgaven opvolgen of een nieuwe lening simuleren en aanvragen ,… u kunt het allemaal zonder naar uw bankkantoor te komen.

Bovendien vindt u in KBC Touch ook een overzicht van uw spaar- en beleggingsproducten. Zo tonen we er bijvoorbeeld het aantal stuks, de koers, de looptijd en de huidige waarde van uw beleggingsproducten. En wilt u meer gedetailleerde info over uw beleggingsportefeuille? Dan springt u met één druk op de knop van KBC Touch naar KBC Invest.

Documenten digitaal ondertekenen? Van kredietovereenkomsten tot volmachten, KBC Touch is het instrument bij uitstek om uw documenten van thuis te ondertekenen.
 

KBC Mobile

KBC Mobile is de smartphone-app waarmee u de klok rond basisbankverrichtingen doet. Van uw saldo checken tot snel bedragen overschrijven, u hebt uw bank altijd in uw broekzak.

Maar u kunt meer dan overschrijven alleen: zo kunt u een spaarrekening openen, een kredietkaart aanvragen en uw bankkaartlimieten aanpassen. Bovendien staat deze toepassing voor 100% gebruiksgemak met een aantal unieke functies: zo kunt u kaartloos internetaankopen betalen of geld afhalen met uw smartphone. En wilt u onderweg snel even uw beleggingsportefeuille checken? Dan geeft KBC Mobile u overal en op elk moment een zicht op de evolutie van uw portefeuille!
 

Interesse in KBC Invest of een andere digitale toepassing? Kom bij ons langs.

Maak een afspraak

Internationale Dag tegen Kinderarbeid: ook KBC zegt neen tegen kinderarbeid.

Internationale Dag tegen Kinderarbeid: ook KBC zegt neen tegen kinderarbeid.

‘We maken de grootste digitale trainingscursus ooit mee’

‘We maken de grootste digitale trainingscursus ooit mee’

KBC Fondsen

Fondsen die beleggen in aandelen, obligaties, vastgoed of liquiditeiten? Of liever een bepaald land, sector of thema? Bij KBC kiest u uit een ruim aanbod.
KBC Fondsen

Chinese overheid knipt vleugels beursdraken.

Chinese overheid knipt vleugels beursdraken.