Strategie Plus

Geniet zorgeloos van de KBC-Beleggingsstrategie die bij u past

Strategie Plus

Geniet zorgeloos van de KBC-Beleggingsstrategie die bij u past

Uitgebreide rapportering

U ontvangt regelmatig een rapport op maat, met een duidelijke stand van zaken over uw beleggingen. U krijgt bovendien een bericht in KBC Mobile of KBC Touch telkens als de beheerder van het fonds een actie onderneemt met impact op uw portefeuille.

Sterk in strategie

KBC biedt een beleggingsstrategie, aangepast aan uw beleggersprofiel.

Continue risicobewaking

Onze experts bewaken uw portefeuille elke dag, onder alle omstandigheden.

Vind een kantoor

Als u kiest voor Strategie Plus, kiest u om een team van experts uw beleggingen voor u te laten opvolgen. Zij handelen conform de KBC-beleggingsstrategie en houden rekening met uw beleggingsvoorkeuren en uw beleggersprofiel. Uw vermogen is in goede handen, een zorg minder voor u.

Uw beleggingsdoelen voorop

Om het u zo comfortabel mogelijk te maken, leren we u eerst goed kennen. Tenslotte willen we uw portefeuille perfect kunnen opvolgen. Wat zijn uw beleggingsdoelstellingen? Wat is uw beleggersprofiel? Stuk voor stuk zijn het essentiële vragen die ons helpen om u de juiste Strategie Plus-formule te kunnen voorstellen.

Ruim aanbod betrouwbare fondsen

Na het gesprek met uw private banker kunt u kiezen uit een royaal aanbod van solide fondsen voor diverse profielen. En dit met of zonder bodemgrensbewaking. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fonds als levensverzekering? Of een beleggingsfonds dat inzet op duurzaamheid? Bijna alles is mogelijk.

De KBC-beleggingsstrategie, een doordacht beleggingsparcours

uitbesteding beleggingsportefeuille, opvolging beleggingen

Voor elk fonds is de KBC-beleggingsstrategie de norm. Dat is een strategie waarbij experts weloverwogen beslissingen nemen op basis van:

• Grondige financiële analyses,
• Het specifieke profiel van het fonds,
• Het economische scenario.

Dankzij het actieve beheer en de continue risicobewaking van onze beleggingsexperts is de spreiding van uw portefeuille op elk moment aangepast.

Beslist u in te stappen? Dan hoeft u geen beleggingsbeslissingen meer te nemen, want uw beleggingen zijn altijd in overeenstemming met uw doelstellingen.

Perfect op de hoogte, als het u past

Natuurlijk blijft u up-to-date. Dankzij instant berichten in KBC Mobile of KBC Touch bij iedere belangrijke actie die de beheerder onderneemt met impact op uw portefeuille, uitgebreide (online) rapporteringen en regelmatige contacten met uw private banker volgt u uw beleggingen op de voet. Maar dan wel op momenten dat het u past.

Ook voor vennootschappen

Liquiditeiten die uw vennootschap op korte termijn niet nodig heeft? Onze experts zorgen ervoor dat ook de beleggingen van uw vennootschap de KBC-beleggingsstrategie rimpelloos volgen.

Andere zaken dan beleggen aan uw hoofd? Wij doen het graag voor u.

Maak een afspraak

Stand van zaken in Tsjechië

Stand van zaken in Tsjechië

Kunnen Europese aandelen sterke start voortzetten?

Kunnen Europese aandelen sterke start voortzetten?

Duurzamere waardecreatie bij familiebedrijven is troef voor beleggers

Duurzamere waardecreatie bij familiebedrijven is troef voor beleggers

De wereld in beeld: zweven tussen manie en depressie

De wereld in beeld: zweven tussen manie en depressie