Uw beleggersprofiel

De hoeksteen van ons advies

Uw beleggersprofiel

De hoeksteen van ons advies

Welk type belegger bent u?

Wij zetten ons maximaal in om u beleggingsadvies te geven in overeenstemming met uw situatie. Advies op uw maat, dat is onze prioriteit.

Daarvoor hebben we de juiste info nodig over uw beleggingsdoelen, uw financiële situatie, uw risicovoorkeur en uw beleggingshorizon. Zo komen we tot uw beleggersprofiel. Dat geeft weer wie u bent als belegger en vormt daardoor de hoeksteen van onze adviesverlening. Het vervangt het risicoprofiel.

Hoe werkt het?

Uw private banker stelt u een aantal vragen over:

 • uw beleggingsdoelen
  Wilt u in alle omstandigheden uw geld behouden? Of zoekt u vooral een manier om uw geld te laten opbrengen ook al loopt u dan meer risico?
 • uw reactie op een koersdaling en uw risicovoorkeur
  Hoe reageert u als de waarde van uw belegging daalt? Hoeveel risico wilt u nemen voor een individuele belegging en voor uw totale portefeuille, inclusief cash?
 • uw financiële situatie
  Hoeveel bedraagt uw totale vermogen? Hebt u binnen de 3 jaar grote uitgaven gepland? Wilt u een buffer aanhouden voor onverwachte uitgaven?
 • uw beleggingshorizon
  Hoe lang kunt u het geld dat u wilt beleggen missen?

Uw beleggersprofiel

Op basis van al uw antwoorden bepalen we uw beleggersprofiel. Helemaal in lijn met dat profiel, zorgen we voor geschikt beleggingsadvies.

We zijn er ons van bewust dat uw situatie op elk moment kan veranderen. Neem dus zeker contact op met uw private banker als er iets wijzigt.

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=4YcX64VZh1A

Uw beleggersprofiel bepalen? We helpen u graag.

Maak een afspraak