PB-rebrand-afspraak-maken-hero.jpg
PB-rebrand-afspraak-maken-hero.jpg

Een afspraak aanvragen

Welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een afspraak aanvragen

Welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor het beheer en de bescherming van uw vermogen zoekt u een deskundige en betrouwbare partner, zeker als het om aanzienlijke bedragen gaat. Dat begrijpen we bij KBC Private Banking maar al te goed. Daarom kunt u bij ons vrijblijvend terecht voor een verkennend gesprek. Wij bieden u een aangepaste service in functie van uw belegbaar vermogen vanaf 250.000 euro.

Wenst u een gesprek? Vermeld dan hieronder de aanleiding voor dit gesprek en uw gegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Om het gesprek efficiënt te laten verlopen, kennen we graag vooraf de omvang van uw belegbaar vermogen. Huizen, appartementen en gronden rekent u niet mee. Een bedrag dat u binnenkort ontvangt, bijvoorbeeld van een verkoop of erfenis, rekent u wel mee.

Met deze informatie kunnen wij u een passend, verkennend gesprek aanbieden.
Uw contactgegevens
U krijgt een bevestiging op dit e-mailadres.
Hiermee bezorgen we uw vraag aan het dichtstbijzijnde bankkantoor.

KBC Private Banking wil uw persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. U vindt meer informatie over de verwerking en uitwisseling van uw persoonsgegevens door KBC Private Banking in onze privacyverklaring. Daar leest u ook wat uw rechten zijn en hoe u ze kunt uitoefenen. De privacyverklaring is beschikbaar op www.kbc.be/privacy, in uw kantoor of bij uw tussenpersoon en wordt regelmatig geactualiseerd.​​