KBC Private Banking uitgeroepen tot “Best Private Bank Belgium 2018”

KBC Private Banking uitgeroepen tot “Best Private Bank Belgium 2018”

In de prijzen vallen is altijd fijn.
Het geeft mij het goede gevoel van bevestiging en trots. Bevestiging dat de route die je bewandelt de juiste is. Trots omdat de andere je herkennen als een uitblinker in je vak, beroep, hobby, sport of wat dan ook. En val je dan niet in de prijzen, dan is er nog altijd de nobele olympische gedachte: deelnemen is belangrijker dan winnen. Maar om eerlijk te zijn, winnen smaakt toch wel beter dan verliezen.
Ook dit jaar heeft het gerenommeerde Londense financiële tijdschrift Euromoney de prijzen voor de private banking sector uitgedeeld. En ja, KBC Private Banking werd er op 6 februari uitgeroepen tot “Best Private Bank Belgium 2018”. Een pluim die we al voor de vierde keer op onze hoed mogen steken in een periode van 6 jaar. Het is deze zegereeks die voor ons belangrijk is. Eén zwaluw maakt de lente niet, of anders gezegd, constant presteren is geen toevalstreffer. Het is de uitkomst van een strategie en veel hard labeur.

We zijn dan ook bijzonder fier deze prestigieuze prijs opnieuw in ontvangst te mogen nemen na een stemronde onder de spelers op de Belgische privatebankingmarkt. Het is voor ons de bekroning van het werk dat we de voorbije jaren hebben geleverd voor onze gerichte klantenaanpak en om onze services uit te breiden.

Regine Debeuckelaere, general manager KBC Private Banking & Wealth

Logo_BestBankEuromoney_2018

Disclaimer
Dit blogbericht mag niet worden beschouwd als een beleggingsaanbeveling of advies.