KBC Fietsleasing: met de fiets naar het werk

Geen filefrustaties meer!

Stilstaand verkeer zorgt voor de nodige frustratie en ook de impact op het milieu van deze wagens is enorm. Meer en meer werknemers kiezen dan ook resoluut voor de (elektrische) fiets om zich naar het werk te begeven. Wist u dat u dit als werkgever kan ondersteunen? Sinds begin dit jaar kan u bij KBC Autolease fietsen leasen voor uw medewerkers. Zo komt u niet enkel aan de vraag van uw medewerkers tegemoet, u motiveert hen ook en werkt actief mee aan een beter milieu.

Wat is fietsleasing?

De systematiek van fietsleasing is perfect vergelijkbaar met deze van een autoleasing. Een operationele fietsleasing houdt in dat de een fiets (model naar keuze) 3 of 4 jaar tegen een vaste leasevergoeding wordt gehuurd. Over deze fiets dient u zich al die tijd geen zorgen te maken want onderhoud, verzekeringen en pechverhelping zijn inbegrepen. Na 3 of 4 jaar krijgt u de mogelijkheid de fiets aan te kopen tegen marktwaarde of komt de fiets terug
naar KBC Autolease. Deze leasing valt overigens perfect te combineren met andere vervoersmiddelen.

Waar maakt KBC Autolease het verschil?

Uw medewerker heeft de volledige keuzevrijheid van fiets. Een race-, bak- of elektrische fiets? De werknemer bepaalt het helemaal zelf. KBC Autolease sloot bovendien samenwerkingen af met verschillende fietsdealers waar de fiets gekozen en opgepikt kan worden, dit zowel in Vlaanderen als Wallonië. Zo kan uw medewerker steeds bij zijn vertrouwde handelaar terecht.

Medewerkers in topvorm

Niet alleen is fietsen goed voor de gezondheid, het wekt ook het nodige enthousiasme op. Wie wordt er immers gelukkig van het aanschuiven in de file? Fietsleasing is voor u als ondernemer een budgetneutrale operatie, want de medewerker staat er een stukje loon voor af. Deze leasing kan zowel voor arbeiders als bedienden en is voor alle partijen fiscaal interessant. Voor de medewerker betekent het ‘instant happiness’, want die krijgt voor een kleine financiële inspanning heel wat in de plaats en u beschikt over een gezonde, gemotiveerde medewerker. Een medewerker die overigens steeds meer vragende partij is om zich met de fiets naar het werk te begeven.


Meer informatie over deze dienstverlening kan u vinden op www.kbclease.be/fietsleasing
 

Disclaimer
Dit blogbericht mag niet worden beschouwd als beleggingsaanbeveling of –advies.