Nieuw KBC Private Banking-kantoor in Lier

KBC Private Banking opende in februari een nieuw kantoor in Lier. Daar staat een ervaren team van private bankers en experts voor u klaar om u te adviseren over verschillende vermogensdomeinen. Van beleggingen tot vastgoed en van verzekeringen tot kunst. Bovendien kunt u ook als ondernemer rekenen op de expertise van KBC Private Banking. Zo krijgt u er een service op maat van uw volledige vermogen.

We spraken met Bert Van Leuven, drijvende kracht achter het KBC Private Banking-kantoor in Lier.  

Vanwaar de keuze voor een nieuw lokaal kantoor?

Bert Van Leuven: “Bij KBC Private Banking willen we dicht bij onze klanten te staan. Met dit nieuwe kantoor zetten we daarom in op persoonlijke dienstverlening voor mensen uit de streek. We brengen er expertise over heel wat domeinen samen. Het resultaat? Een sterk team dat thuis is in heel wat vermogensdomeinen. Zo spelen we nog beter in op de behoeften van klanten en prospecten. Bovendien komen heel wat van onze collega’s uit de regio. Dat draagt bij aan het persoonlijke contact met onze klanten en het netwerken."

Het nieuwe kantoor is ook vlot bereikbaar. Lokaal en dichtbij, daar gaan we voor. Kom dus zeker eens langs.”

Bert Van Leuven, kantoordirecteur KBC Private Banking Lier

Wat maakt de aanpak van KBC Private Banking uniek? En wat mogen de klanten verwachten?

Bert Van Leuven: "Bij KBC Private Banking geloven we in de vertrouwensband met de private banker. Zo bieden we een persoonlijke aanpak op maat, met één centraal aanspreekpunt. We stemmen onze diensten telkens af op de individuele behoeften van de klanten. Want bij ons is iedereen uniek.

Daarnaast zetten we sterk in op proactieve begeleiding. Wijzigende financiële markten, actuele gebeurtenissen of nieuwe fiscale besluiten? Dan worden onze klanten onmiddellijk op de hoogte gebracht. Op onze website stellen we trouwens heel wat informatie beschikbaar. Handig om te bekijken en te downloaden, ook voor wie nog geen klant is.”

U kijkt er duidelijk naar uit om klanten te ontvangen in het nieuwe kantoor

Bert Van Leuven: "Absoluut. Ik ben erg trots op ons nieuwe kantoor en op mijn team. En op de service die we onze klanten bieden. Een service die duidelijk gewaardeerd wordt. We kregen namelijk een NPS-klanttevredenheidsscore van 9/10 én internationale erkenning voor onze uitstekende dienstverlening bij KBC Private Banking. Het is een eer om onze klanten in Lier diezelfde bekroonde aanpak te kunnen bieden.
Ons team staat klaar om klanten te adviseren en hun vermogen te helpen beschermen en groeien. Dus laten we vooral persoonlijk kennismaken.”

Is zo’n kennismakingsgesprek vrijblijvend?

Bert Van Leuven: “Absoluut! KBC-klant of niet, iedereen is van harte welkom.”
Klant worden bij KBC Private Banking kan vanaf een vermogen van 250.000 euro. Hebt u interesse, een vraag, of zin om langs te komen? Contacteer het kantoor in Lier dan via 03 283 26 50 of kbc.pb.lier@kbc.be. Of maak uw afspraak online

Maak kennis met KBC Private Banking & Wealth
Inschrijven op onze nieuwsbrief

U mag dit nieuwsbericht niet beschouwen als een beleggingsaanbeveling of als advies.