Euromoney roept KBC Private Banking uit tot beste Private Bank Belgium 2020

Opnieuw heeft het gerenommeerde Londense financiële tijdschrift Euromoney KBC Private Banking uitgeroepen tot de beste private banker van België voor 2020. We slepen die prijs nu al voor de zesde keer in de wacht over een periode van acht jaar.

Euromoney stuurde daarvoor naar professionele spelers op de privatebankingmarkt een uitgebreide bevraging over diverse aspecten van de dienstverlening in hun marktsegment. Op basis van de resultaten van die vragenlijst wordt de beste privatebanker van België gekozen.

Nog meer bekroningen

Naast de bekroning voor Best Private Bank Belgium viel KBC nog in de prijzen. Zo werd KBC Private Banking tot beste speler uitgeroepen voor “business owners”, zeg maar ondernemers en zelfstandigen. En het behaalde ook een eerste plaats voor Next Generation Services. Dat zijn de exclusieve voordelen en services voor de kinderen van privatebankingklanten.

 

Ten slotte werd KBC Private Banking gelauwerd voor het aanbod en de prestaties van gestructureerde producten. Het Engelse mediahuis voor gestructureerde producten SRP riep ons uit tot “Best Private Bank for Structured Products” in Europa.

Wenst u meer informatie over de services van KBC Private Banking & Wealth? Dat kan, volledig vrijblijvend.

Maak een afspraak

Disclaimer
Dit nieuwsbericht mag niet worden beschouwd als beleggingsaanbeveling of advies.