Europese prestigieuze award van Financial Times gaat naar KBC Private Banking

Private Wealth Magazine, een onderdeel van de Financial Times, beloont elk jaar de beste Europese spelers voor privatebankingservices. Met de “Wealth Tech awards” selecteren ze de banken die toekomstgericht investeren in klantvriendelijke technologie.
Dit jaar werd de prijs “Best initiative of the year in client-facing technology, Europe” toegekend aan KBC Private Banking. Bijkomend eindigden we in de Europese ranking als ”highly commended” voor het gebruik van technologie.

De ontwikkelingen op het vlak van mobiel gebruik buiten de klassieke bank- en verzekeringsdiensten kwamen als unieke services naar boven. Zo kunt u met KBC Mobile tickets kopen voor de trein, bus en tram of u kunt er fietsen mee huren of zelfs uw parking mee betalen. Door in te zetten op deze brede dienstverlening maken we het leven van onze klanten gemakkelijker. En daar is het ons om te doen. Ook de mogelijkheid om geld onmiddellijk over te schrijven naar andere banken en het op tien minuten digitaal goedkeuren van een standaard kredietaanvraag voor de aankoop van een huis, werden door de tienkoppige internationale jury gesmaakt.

Met deze Europese award bevestigen we dat digitale technologie een onmisbaar onderdeel wordt van een uitmuntende service. Zonder daarom natuurlijk de waarde van een goed gesprek te vergeten.

Wenst u meer informatie over de services van KBC Private Banking&Wealth?  Vraag een afspraak aan voor een eerste kennismakingsgesprek, volledig vrijblijvend.

Maak een afspraak

Disclaimer
Dit nieuwsbericht mag niet worden beschouwd als een beleggingsaanbeveling of advies