Financieren

Patrimoniale en andere kredieten

Financieren

Patrimoniale en andere kredieten

Complete vermogensbegeleiding? Dat houdt ook in dat we u helpen als u een specifieke lening wilt aangaan. Want met een krediet bouwt u een hefboom in voor uw vermogen. En kunt u uw plannen of die van uw kinderen waarmaken, terwijl u gunstige rentevoeten en fiscale voordelen geniet.

Patrimoniale kredietverlening, uw belangen voorop

Financieringen spelen een belangrijke rol in de architectuur van uw vermogen. Daarom biedt KBC Private Banking u ook patrimoniale kredieten aan.

Bij uw zoektocht naar een optimale oplossing, luistert onze private banker aandachtig naar u. Voor de aankoop van vastgoed of een wagen, schenkingen, leningen aan familieleden, enz. Uw private banker zoekt altijd de beste oplossing: van klassieke tot meer specifieke kredieten.

Kortom: we bouwen aan een strategie die aansluit bij uw belangen. Daarbovenop geniet u als KBC Private Banking-klant van voordelige rentevoeten op alle kredieten.

Voordelen van patrimoniale kredieten

  •  U bouwt uw (on)roerend vermogen uit zonder uw geldbeleggingen aan te spreken.
  • U kunt alle (vastgoed)kansen in de markt benutten.
  • U en uw kinderen genieten een voordeeltarief op uw woningkrediet. 

Ontdek het KBC-Woningkrediet

lenen, lening, krediet

U of uw kinderen hebben plannen om een woning te kopen, bouwen of verbouwen? Dan hoeft u uw beleggingsportefeuille niet aan te spreken. Met het KBC-Woningkrediet(*) financiert u het project tegen een voordelig tarief. Maar we hebben uiteraard nog meer kredieten, zoals de lening op afbetaling, commerciële kredieten of budgetfaciliteiten.

(*)Hypothecair krediet met onroerende bestemming. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door KBC Bank NV. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel.

 

Wilt u een patrimoniaal krediet of een andere lening afsluiten? We stellen u een kredietoplossing voor die op elk punt voldoet aan de structuur van uw vermogen.

Maak een afspraak