Euromoney roept KBC Private Banking uit tot Best Private Bank Belgium 2023

Het gerenommeerde Londense financiële tijdschrift Euromoney riep KBC Private Banking uit tot de beste private banker van België 2023. De internationale jury kende de prijs toe na een uitgebreide schriftelijke en mondelinge selectie. Voor KBC Private Banking de achtste maal in tien jaar tijd.

private banking awards 2018

Euromoney stelt ieder jaar een internationale jury samen die de ingediende kandidaturen wikt en weegt. Elke deelnemende private bank toont het beste van zichzelf in een uitgebreid kandidatuursdossier. Op basis van dat dossier over de service en de cijfers gaat de jury aan de slag. Ervaring is troef: de jury bestaat uit deskundigen en consultants uit verschillende landen. Want zowel grote internationale spelers als lokale banken nemen deel aan deze wedstrijd.

KBC Private Banking legde in zijn kandidatuur sterk de nadruk op een warme, menselijke benadering in combinatie met de kracht van digitaal advies en het gebruik van slimme technologie om bijvoorbeeld financiële markten en beleggingsportefeuilles van dichtbij op te volgen. Dankzij de uitzonderlijke kracht van deze technologie kunnen we heel wat meer data verwerken, interpreteren en omzetten naar signalen voor onze private bankers. Zij analyseren op hun beurt deze signalen en vertalen ze naar concrete acties voor de beleggingsportefeuille van hun klanten. Zo volgen we alles kort op en via KBC Mobile kunnen we snel en gericht een adviesvoorstel doorsturen. In een zeer wisselende markt is die snelheid een troef.

Ook de brede service werd aangehaald. Want hoewel dat wat minder bekend is, bedient KBC Private Banking ook andere ‘asset classes’. Kunst en collecties of vastgoed bijvoorbeeld. Een technologisch pareltje is de vastgoedschatter in KBC Mobile, waarmee u in een paar seconden een schatting krijgt van uw vastgoed. Dit dankzij een artificiële-intelligentiemodel dat zich baseert op een groot aantal parameters. Kijkt u liever wat ruimer, dan is de zesmaandelijkse vastgoedstrategie ondertussen een vaste waarde. U vindt de strategie op deze website.

"KBC Private Banking wint voor de achtste keer de prijs van beste private bank van België. Dat is best bijzonder. Hier kunnen we niet anders dan apetrots op zijn. Ik wil de award dan ook opdragen aan alle collega’s die elke dag opnieuw ons privatebankingverhaal waarmaken voor onze klanten."

Joke Reynaerts, general manager KBC Private Banking & Wealth

Maak kennis met KBC Private Banking & Wealth
Inschrijven op onze nieuwsbrief

U mag dit nieuwsbericht niet beschouwen als een beleggingsaanbeveling of als advies.

Disclaimer
Dit blogbericht mag niet worden beschouwd als een beleggingsaanbeveling of advies.