Ontdek het antwoord op uw vastgoedvragen in onze actuele KBC-Vastgoedstrategie.

Om de zes maanden deelt KBC Private Banking zijn vastgoedstrategie met u.

Sinds 1 juli 2019 is de nieuwste versie van de KBC-Vastgoedstrategie voor u beschikbaar. Naast de evolutie van de Belgische vastgoedmarkt, beschrijven we in dit vastgoedrapport – vanuit een onafhankelijk positie – de opportuniteiten en bedreigingen in de markt. We beperken ons niet tot de residentiële vastgoedtypes; ook de niet-residentiële vastgoedtypes komen aan bod. Voor elk type maken we detailbeschrijvingen met cijfers en aanvullende informatie. En we zoomen in op de trends, de evoluties en de nieuwste woonvormen die in België opduiken.

Makelaarsactiviteiten behoren niet tot ons aanbod maar we verwijzen wel door naar derde partijen die u op dat vlak kunnen helpen.

Kortom, onze Vastgoedstrategie is een bron van objectieve informatie over de vastgoedmarkt, die u helpt de juiste beslissingen te nemen m.b.t. uw onroerend vermogen.

Hebt u toch nog zeer specifieke vragen, dan kunt u ook een beroep doen op een van onze KBC-vastgoedstrategen. 
Denkt u aan investeren in appartementen aan de Portugese zilverkust? Of blijft u voor projectontwikkeling liever op Belgische bodem? Of wenst u meer informatie of advies over vastgoed ? Uw private banker vertelt er u graag meer over. Of vraag alvast de KBC-Vastgoedstrategie aan.


Bent u geen KBC Private Banking-klant? Vraag een afspraak aan voor een eerste kennismakingsgesprek, volledig vrijblijvend.

Maak een afspraak

Disclaimer
Dit nieuwsbericht mag niet worden beschouwd als een beleggingsaanbeveling of advies.