Waarom kiezen voor KBC Private Banking?

Maak een afspraak
Waarom kiezen voor KBC Private Banking?
Met ons toegewijd team van private bankers ervaart u de betrokkenheid van uw relatiebeheerder, maar ook de expertise, de kennis en de kunde van een grootbank als extra troeven. Het beste van beide werelden. U als persoon staat centraal bij KBC, de bank van hier.

Johan Thijs, CEO KBC Groep NV

Johan Thijs, CEO KBC Groep NV

Cijfers zeggen meer dan woorden

Past de aanpak van KBC wel bij mij als persoon?

Uw vermogen is even uniek als uw levensloop. Daarom hebt u bij KBC Private Banking uw vaste vertrouwenspersoon en persoonlijke gids. Uw private banker omringt u met de juiste experts, die u adviseren over elk uniek facet van uw vermogen. 
Uw gemoedsrust is immers onze grootste zorg. Daarom zijn we van alle markten thuis en zorgen we voor relevante oplossingen over alle facetten van uw vermogen.

 • Uw portefeuille, à la carte: of wij voor u beheren, of u uw eigen focus wenst te leggen in dialoog, of u liever zelf alles in eigen handen houdt, we hebben altijd een oplossing voor u.

  Een evenwicht in rendement en maatschappelijk belang
  : een goede zaak, ook voor de toekomstige generaties. Verantwoord beleggen is ons niet vreemd. Met een strenge screening en advies van onafhankelijke experts en een duidelijk engagement investeren we in een duurzamere toekomst voor de volgende generaties.
 • Successieplanning: we helpen u uw vermogen over te dragen volgens uw wensen. Een vermogensplan op uw maat. U kunt steevast op ons rekenen voor actuele informatie, inzichten in toekomstige erfbelasting en een betrouwbare second opinion voor advies van uw externe adviseur of notaris. Want, het dierbaarste wat we hebben staat niet op de bank …

 • Expertadvies over de generaties heen: als familiebank staan we met onze Familie Service klaar voor u en uw kinderen. Van verzekering tot persoonlijke begeleiding. De kinderen centraal.

 • Uw plannen voor de toekomst, onze focus: financiële situaties veranderen. Met een Private Plan wapenen we u voor de toekomst en weet u waar u op lange termijn aan toe bent.

 • Digitaal de vinger aan de pols: thuis of onderweg. Met de handige apps voor internetbankieren van KBC, bekijkt u uw beleggingen waar en wanneer u maar wilt. En uw private banker, die staat altijd voor u klaar.
   

Voor al uw vastgoedplannen

KBC Private Banking - vastgoed
 • Uw patrimonium: een tweede verblijf? Doorwinterd belegger? Investeren in een pand of liever beleggen in vastgoedfondsen? Wat uw situatie ook is, KBC Private Banking volgt de vastgoedmarkt op de voet.

 • Uitbreiden dankzij de patrimoniale kredietverlening. Zo hoeft u niet altijd uw beleggingen aan te spreken. U kunt bijvoorbeeld uw kinderen helpen een woning te kopen of een eigen woning aan te passen.

Uw passies verdienen onze beste zorgen

KBC Private Banking - kunst
 • Kunstliefhebber? Een waardevolle verzameling brengt ook de nodige verantwoordelijkheden met zich mee. KBC Private Banking kan u helpen bij het verwerven, behouden en vererven van kunst.

 • Alles afgedekt. Zonder zorgen. Wat zou u nooit willen verliezen? Niet alleen uw patrimonium, maar ook uw collectie oldtimers, juwelen of uw kunstcollectie verdienen extra aandacht. Samen bekijken we via een verzekeringscheck of alles wat u nauw aan het hart ligt correct verzekerd is.
Maak een afspraak
KBC Private Banking - uw bedrijf

Uw bedrijf is ook privatebankingklant

Vaak denkt men pas aan private banking na een vruchtvolle carrière als bedrijfsleider. Maar uw bedrijf is op dit moment ook al virtueel lid van uw familie. Want, of u het wilt of niet, u bent 24 uur per dag bedrijfsleider én familiehoofd. We nemen uw bedrijf integraal mee in onze aanpak dankzij een geïntegreerde vermogensanalyse, passend advies en doortastende oplossingen.

Uw bedrijf overlaten aan de volgende generatie of aan derden?

Denk nu al eens na over een plan van aanpak. En vooral over wat de waarde van uw vennootschap is en hoe u ze kunt optimaliseren. U kunt uw bedrijf door ons laten waarderen.
En wat is de situatie na overname of verkoop voor u als bedrijfsleider? Is uw privévermogen goed voorbereid op uw leven na uw carrière?

KBC Private Banking - uw private banker

Uw private banker, de spil van uw relatie

Alles begint bij u. Zoals elke familie en elk bedrijf heeft elk vermogen zijn eigen verhaal. Daarom is goed luisteren het eerste wat uw private banker doet. Hij of zij moet uw verhaal door en door kennen om u te ondersteunen bij het realiseren van uw doelen.

Maak een afspraak