Exclusieve aandelenservice

Een team van aandelenexperts denkt met u mee

Exclusieve aandelenservice

Een team van aandelenexperts denkt met u mee

De aandelenservice van KBC Private Banking & Wealth is er voor wie belegt in individuele aandelen en zich daarbij graag persoonlijk laat adviseren.

Met de aandelenservice krijgt u van ons in KBC Mobile en KBC Touch proactieve aan- en verkoopvoorstellen, die u onmiddellijk kunt goedkeuren.

De aandelenservice is gebaseerd op de brede en diepgaande expertise van de analistenteams van KBC. Zij volgen wereldwijd 1.900 aandelen op.

Maak een afspraak

Maak kennis met de aandelenservice en de ‘sectorfavorieten’ van KBC Private Banking

Hebt u interesse om te beleggen in individuele aandelen maar zoekt u het liever niet allemaal zelf uit? Toetst u uw visie graag af met een vaste contactpersoon die de financiële markten van dichtbij volgt? Volgt u de beurs maar hebt u behoefte aan een selectie van aandelen waaruit u kunt kiezen?

De aandelenservice van KBC Private Banking is een volwaardige service voor beleggers in individuele aandelen, die op zoek zijn naar adviesverlening op maat. Anders dan bij een online platform kunt u bij ons terecht voor een persoonlijke service door een private banker of expert beleggen, die uw beleggingsvoorkeuren en risicoappetijt goed kan inschatten. Zo kunt u altijd nog afstemmen of krijgt u - als dat nodig is - nog extra inzichten aangereikt voor u handelt. We spelen kort op de bal en bieden u onze beste keuze aan. U neemt dan in alle rust de beslissing.

Onze voorstellen houden rekening met uw volledige beleggingsportefeuille, zodat u geen onnodige risico’s neemt. De aandelenservice maakt gebruik van de expertise van de analisten van KBC Securities (het beurshuis van KBC), KBC Asset Management, de in house fondsenbeheerder en de aandelenstrategen van KBC Private Banking. 

Onze sectorfavorieten maken u het leven als belegger makkelijker

  • Onze sectorfavorieten zijn een actief beheerde selectie van kwalitatieve aandelen met potentieel op korte en middellange termijn. Uit een totaal van 1.900 aandelen selecteren onze aandelenstrategen de aandelen per sector, die op dat moment het meest koopwaardig zijn.
  • De aandelenstrategen beheren de selectie actief. Ze doen daarbij een beroep op de analyse en expertise van de analisten van KBC.
  • Met onze sectorfavorieten spelen we in op marktopportuniteiten en koersschommelingen. Daarbij is timing belangrijk, evenals regiospreiding, sectorverdeling en thema’s.
  • Bij elke wijziging in de selectie ontvangt u informatie over de reden tot aanpassing en bezorgen we u een voorstel dat past in uw portefeuille.
  • Met vragen of ideeën kunt u altijd terecht bij uw vaste aanspreekpunt.

Advies kort op de bal, op uw maat én eenvoudig en snel te bevestigen in KBC Mobile en KBC Touch

Bij elke wijziging in de sectorfavorieten kijken we na of de wijziging interessant is voor uw beleggingsportefeuille. U ontvangt dan snel een volledig uitgewerkt voorstel in KBC Mobile of KBC Touch. We houden daarbij rekening met onder andere concentratierisico’s in sectoren, munten en regio’s in uw volledige portefeuille.

Ook bij elke verkoopaanbeveling van een van de 1.900 door ons opgevolgde aandelen krijgt u een voorstel als u het betrokken aandeel in uw portefeuille hebt.

U kunt het voorstel meteen aanvaarden of eerst nog bespreken met uw private banker of expert beleggen. Zo mist u geen enkele opportuniteit in de markt.

Geef uw voorkeuren door

Hebt u persoonlijke voorkeuren? Bespreek ze dan zeker met uw private banker of expert beleggen. U kunt bijvoorbeeld het maximumpercentage aandelen in uw portefeuille bepalen of het gemiddelde orderbedrag.

Hebt u interesse in onze exclusieve aandelenservice?

Maak een afspraak

Achter de schermen van Gallery Verduyn

Achter de schermen van Gallery Verduyn

Fietst de dollar opnieuw in koppositie?

Fietst de dollar opnieuw in koppositie?

Energiedelen wordt een van de trends van onze generatie

Energiedelen wordt een van de trends van onze generatie

Artificiële intelligentie in de waterindustrie: vriend of vijand?

Artificiële intelligentie in de waterindustrie: vriend of vijand?