Wealth Management

Uw vermogen in zijn geheel begrepen

Wealth Management

Uw vermogen in zijn geheel begrepen

Wealth

Uw familiale, maar ook uw zakelijke vermogen is uniek. Het heeft een eigen dynamiek, waarbij het ene aspect verbonden is met het andere. Een beslissing hier, heeft een impact daar. Dat allemaal beschermen, beheren én doen groeien? Dan is het essentieel dat uw persoonlijke en zakelijke financiële situatie in zijn geheel begrepen wordt. Bij KBC Wealth kunt u rekenen op de bekwaamheid en inzet van uw wealth officer en zijn team binnen het Wealth Office. We dragen er zorg voor dat u persoonlijk optimaal omringd wordt, met aandacht voor digitale oplossingen op uw maat.

Een vertrouwensrelatie op lange termijn

wealth management, vermogensbegeleiding

Wat zijn uw plannen en (financiële) doelen voor uw vermogen? Hoe kijken u en uw familie, vertrekkend van uw situatie vandaag en rekening houdend met het verleden, naar de toekomst?

We willen uw situatie door en door kennen en focussen maximaal op ondersteuning en oplossingen. Daarom zet uw wealth officer 100% in op een duurzame vertrouwensrelatie. Door aandachtig te luisteren en oplossingen aan te reiken en te bespreken, anticiperen we samen op de toekomst.

Persoonlijk, zakelijk én financieel. Laat u goed omringen

Binnen de professionele of privésfeer, overal is het belangrijk om u met de juiste mensen te omringen. Als vertrouwenspersoon en contactpersoon stelt uw wealth officer u altijd aan de juiste experts voor. Hij of zij slaat de handen in elkaar met een team van gedreven experts binnen de verschillende divisies van KBC en indien opportuun ook er buiten. Elk met hun specialiteit, maar perfect op elkaar afgestemd. Zo kunnen we u sluitende oplossingen aanreiken, zowel op familiaal als op fiscaal vlak en dit voor vermogens vanaf 5 miljoen euro. Van successie tot private equity.

Met persoonlijke begeleiding naar uw financiële doelen? 

Maak een afspraak
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.