premium banking

KBC-Premium Banking

 • Krijg financiële begeleiding van je persoonlijke relatiebeheerder
 • Laat je vermogen beleggen of beleg samen met onze experts
 • Profiteer van heel wat voordelen voor jou en je gezin
Maak snel een afspraak

Krijg financiële begeleiding van je persoonlijke relatiebeheerder

Je persoonlijke relatiebeheerder is je eerste aanspreekpunt en helpt je bij alle belangrijke momenten in je leven. We zoeken samen naar de beste manier om je plannen te realiseren voor jezelf, je familie en je zaak. Zo stellen we samen je persoonlijke plan op, het Premium Plan.

Je krijgt als Premium-klant financiële begeleiding op 3 domeinen:

 • Beleggen
 • Successieplanning
 • Vermogensplanning

Heb je daarnaast ook fiscale of juridische vragen? Dan reken je op onze specialisten in financiële planning. Zo krijg je per domein advies op maat van onze experts. Op die manier ben je altijd zeker dat we je plannen realiseren met de juiste informatie voor je situatie.

Bovendien krijg je als klant van Premium Banking ook exclusieve inzichten en events op maat van je vermogen.

information-expr-quote--glyph
We kunnen een beroep doen op onze relatiebeheerder voor advies over onze financiële plannen wanneer wij er nood aan hebben. Dat is voor ons een heel belangrijke service.

Filip en Katrien - Geraardsbergen

Kies zelf hoe je belegt met deskundig advies

Je relatiebeheerder is naast je vertrouwenspersoon ook je beleggingsexpert, met de steun van specialisten. Na een gesprek met je relatiebeheerder heb je 2 opties om je beleggingsportefeuille op te bouwen en te beheren:

Kies zelf eenmalig waarin je belegt. Daarna zorgen onze gespecialiseerde fondsenbeheerders voor een actief beheer en een goede spreiding van de achterliggende beleggingen. Zo ben jij gerust en bespaar je heel wat tijd en energie.

Bovendien volg je makkelijk je beleggingen op in KBC Mobile en KBC Touch:

 • Beslis zelf welk fonds je wilt kopen of verkopen
 • Bekijk meteen de waarde en evolutie van je portefeuille
 • Ontvang een jaarlijks rapport met een heldere terugblik op het afgelopen jaar

Daarnaast krijg je uitgebreide informatie over je ExpertEase-belegging, zoals nieuwsberichten over de markten en de acties die de fondsenbeheerder heeft genomen.

Je krijgt op elk moment deskundig advies van onze experts, maar jij beslist. Na een persoonlijk adviesgesprek stel je met je relatiebeheerder een beleggingsportefeuille samen. Daarna volgt een team van experts je vermogen op, het hele jaar door. Zo nodigt je relatiebeheerder je regelmatig uit voor een diepgaande analyse van je beleggingsportefeuille.

Bovendien volg je makkelijk je beleggingen op in KBC Mobile en KBC Touch:

 • Beslis zelf welk fonds je wilt kopen of verkopen
 • Bekijk meteen de waarde en evolutie van je portefeuille
 • Ontvang een jaarlijks rapport met een heldere terugblik op het afgelopen jaar

Daarnaast krijg je gepersonaliseerde beleggingsvoorstellen en uitgebreide informatie over je ExpertEase-belegging, zoals het resultaat, de koersevolutie en de historiek van orders.

Profiteer van voordelen voor jou en je gezin

KBC-Premium Banking

Kies je voor KBC-Premium Banking? Dan profiteer je bovendien van heel wat extra voordelen:

Ook je gezin krijgt extra voordelen. Via de Family Service leggen we je kinderen in de watten met:

* Korting alleen van toepassing op de volgende beleggingsverzekeringen: KBC-Life Solutions en KBC B-Assured.

Meer info over Premium Banking

Met KBC-Premium Banking krijg je financiële begeleiding van je relatiebeheerder voor je beleggingen, successieplanning en vermogensplanning. Daarnaast krijg je gepersonaliseerde beleggingsvoorstellen, uitgebreide opvolging van je beleggingen in KBC Mobile en KBC Touch en exclusieve informatie en events op maat van je vermogen.

Bovendien profiteren jij en je gezin van een aantal voordelen, zoals een voordeeltarief op je instapkosten en een KBC-Plusrekening en KBC-Kredietkaart Gold voor je gezin.

Je kunt makkelijk je beleggingen opvolgen op verschillende manieren:

Je relatiebeheerder brengt als vertrouwenspersoon je huidige situatie in kaart en helpt je toekomstplannen te realiseren. Zo is je relatiebeheerder je aanspreekpunt voor al je vragen over beleggen, successieplanning en vermogensplanning.

Wat doet je persoonlijke relatiebeheerder?

Voor bestaande beleggingen kun je makkelijk bijkopen in KBC Mobile of KBC Touch. Daarnaast krijg je regelmatig een voorstel om je portefeuille te optimaliseren. En ook je relatiebeheerder helpt je graag verder om bij te kopen.

Maak een vrijblijvende afspraak en kom eens langs op gesprek. Als je je er goed bij voelt en je wilt Premium-klant worden, dan sluit je een Premium Service Overeenkomst af bij je relatiebeheerder en gaan we samen verder.