Bankieren over generaties heen

Advies en expertise voor u en uw kinderen

Bankieren over generaties heen

Advies en expertise voor u en uw kinderen

Onze experts helpen uw kinderen

Als u klant wordt van KBC Private Banking, dan krijgen uw kinderen toegang tot onze private banking experts.

Een private banker voor uw kinderen

Hebben uw kinderen een vermogen opgebouwd, dan kunnen ze genieten van de diensten van een private banker. In alle discretie.

Voordelige tarieven voor uw kinderen

Uw kinderen krijgen bijvoorbeeld extra voordelige tarieven voor een woningkrediet, een gratis KBC-Kredietkaart Silver en meer.

Vind een kantoor

KBC is een echte familiebank. Daarom staan we op elk moment voor u klaar, van expertadvies tot een persoonlijke begeleiding. En dat doen we met plezier over de generaties heen. Kinderen van KBC Private Banking-klanten genieten extra voordelen. We bekijken welke voordelen in uw situatie van toepassing zijn. Hieronder een greep uit het aanbod.

Een private banker voor uw gezin

dienstverlening familiebank

Hebben uw kinderen al een vermogen opgebouwd bij KBC? Dan kunnen ze beroep doen op een private banker als vertrouwenspersoon en uniek aanspreekpunt. Bovendien kunnen ze beroep doen op de volledige beleggingsexpertise en het exclusieve productaanbod van KBC Private Banking.

Concrete voordelen voor u en uw kinderen

Als KBC Private Banking-klanten genieten u en uw kinderen talrijke voordelen. Enkele voorbeelden die van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van uw situatie:

1. De meest voordelige woningkrediettarieven

Uw droomhuis kopen, bouwen of verbouwen? Dan wilt u natuurlijk een voordelig krediet dat bij u past. Om u dat te bezorgen, slaan uw private banker en onze kredietexpert de handen in elkaar. Samen bestuderen ze uw plannen en stellen u de meest geschikte financieringsoplossing voor. En dat tegen een voordelig tarief, voor u én uw kinderen.

2. Silver Pack, de gratis betaalservice voor uw kinderen

Als KBC Private Banking-klant beschikt u gratis over de KBC-Kredietkaart Platinum. Uw kinderen krijgen een Silver Pack cadeau, een betaalservice zonder kosten.

Inbegrepen in het Silver Pack:

3. Cashback op schadeverzekeringen

Hebt u als ouder een Life Solutions contract, dan krijgen uw kinderen 2% korting op hun schadeverzekeringen. Die wordt elk jaar op het einde van de maand januari toegekend met een cashback.


Expertadvies voor u en uw gezin? Een private banker voor de kinderen? Of van een voordelig woningkrediet genieten?

Maak een afspraak

Meer info

KBC-Kredietkaart Silver

KBC-Kredietkaart Platinum

KBC-Plusrekening

KBC-Woningkrediet

De KBC-Kredietkaart Silver en de KBC-Kredietkaart Gold zijn kredietkaarten met als kaartuitgever KBC Bank NV, met zetel in Havenlaan 2, 1080 Brussel, België, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026 256 A.

Het KBC Flex Budget is een kredietopening van onbepaalde duur met de KBC-Kredietkaart Silver, de KBC-Kredietkaart Gold of de KBC-Kredietkaart Platinum als bijkomend kredietopnemingsmiddel.

Kredietgever en kaartuitgever: KBC Bank NV. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kaartaanvraag of kredietaanvraag door KBC Bank NV. 

Let op, geld lenen kost ook geld.