'Best Bank', dat zijn we samen.

KBC wint voor de derde keer op een rij de Euromoney Awards voor Best Bank Belgium.

Euromoney, een van de leidende Britse professionele magazines in de financiële sector, heeft KBC voor de derde keer op rij bekroond met de award voor Best Bank in Belgium.

De juryleden hadden vooral aandacht voor het unieke bankverzekeringsmodel van KBC en vooral hoe we onze klant centraal zetten. We houden rekening met de wensen en behoeften van onze klanten, we kijken samen naar oplossingen en zetten volop in op technologische ontwikkelingen.

Maar uiteraard kunnen we dit niet alleen, want beste bank zijn we samen. Het is enkel en alleen dankzij uw vertrouwen dat we deze award hebben gewonnen.

 

Daniel Falque: “We zijn bijzonder vereerd dat we deze erkenning voor het derde jaar op rij krijgen. Voor ons als KBC is dit een bevestiging dat we de juiste antwoorden kunnen aanbieden op de vragen en verwachtingen van onze klanten. Ik wil onze klanten dan ook uitdrukkelijk bedanken. Zij zijn het die ons jaar na jaar hun vertrouwen schenken. Dankzij de goede relaties met onze klanten krijgen wij bijzonder waardevolle feedback die ons helpt om de juiste accenten te leggen zodat we samen de beste oplossingen kunnen uitwerken. ‘Best Bank’, dat zijn wij allemaal samen!”

Disclaimer
Dit blogbericht mag niet worden beschouwd als een beleggingsaanbeveling of advies.  

Gerelateerde artikels

Oplichting via de telefoon zit (helaas) in de lift

Oplichting via de telefoon zit (helaas) in de lift

Successieplanning met uw kunst

Successieplanning met uw kunst

Ga niet uit de bocht met uw autoverzameling

Ga niet uit de bocht met uw autoverzameling

Strijd tegen kanker

Strijd tegen kanker