Aandelenservice

Alle factoren om succesvol in een selectie van aandelen te beleggen

Aandelenservice

Alle factoren om succesvol in een selectie van aandelen te beleggen

Een compleet team achter u

Van adviseur tot strateeg. Een voltallig team van aandelenexperten denkt met u mee.

Realtime opvolging

We volgen de markt in realtime voor u op. Altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten.

Proactief nieuws

U krijgt op regelmatige basis aanbevelingen voor de aan- en verkoop van aandelen.

Maak een afspraak

Aandelen kunnen op lange termijn een hoger rendement opleveren dan obligaties. Maar daartegenover staat dat ze fors kunnen schommelen. En dus is een gedegen kennis een must, net als een strakke opvolging van de markt.

Gelukkig kunt u daarvoor vertrouwen op de specialisten van KBC Private Banking. En daar spaart u veel tijd en energie mee uit. 

Van advies tot strategie, we denken met u mee

U bent uniek, maar niet alleen. Ook als het om beleggen in aandelen gaat, kunt u bij ons rekenen op een team van experts.

De adviseur aandelenhandel en aandelenstrateeg van KBC Private Banking begeleiden u bij elke belangrijke beleggingsbeslissing. Daarnaast volgen we de markt in realtime voor u op, en lichten we de belangrijkste wijzigingen toe. Bovendien kunt u rekenen op proactieve aan- en verkoopvoorstellen. 

Sectorfavorieten, uw update over de aandelenmarkt

Welke individuele aandelen zijn vandaag koopwaardig? Onze service ‘Sectorfavorieten’ beantwoordt uw vraag. Binnen de aandelenwerking volgen we de sectoren van MSCI. Per sector hebben we een aantal aandelen die we naar voor schuiven. Op basis van een matrix krijgt u in één oogopslag een zicht op de favorieten aandelen.

De aandelen zijn ingedeeld in 3 categorieën:
• kernaandelen (voor de lange termijnbelegger),
• satellietaandelen (voor de kortetermijnbelegger),
• small caps (voor de lokale belegger).

Zo geeft bijvoorbeeld de opname van een kernaandeel in de matrix aan dat het een geschikt aankoopmoment is voor de belegger op langere termijn. 

Optieservice

Of u nu een voorzichtige belegger bent, of meer risico durft nemen, opties kunnen een belangrijk deel uitmaken van uw portefeuille. Beleggers laten zich vaak afschrikken door de op het eerste zicht complexe werking, maar opties bieden u net heel wat mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een koerswinst (met hefboom) bij stijging van de onderliggende waarde. Of een extra rendement op de aandelen die u bezit.

Via onze optiewerking krijgt op regelmatige basis ideeën aangereikt waarmee u aan de slag kunt. Als belegger kiest u welke strategie het best bij uw profiel past. 

Enkele aandelenfondsen voor u uitgelicht

KBC Private Banking Active Stock Selection

We verruimen onze aandelenservice ook met het actief beheer van aandelenposities. Hebt u vragen als: in welke aandelen beleggen? Wanneer beleggen in aandelen? Hoeveel beleggen in aandelen? Ons team van specialisten maakt een doordachte aandelenselectie op basis van een top-down strategie en grondige bedrijfsanalyses. Op basis van de wijzigende marktomstandigheden nemen ze snelle beslissingen. 

Wat u moet weten

Elk fonds* heeft een score 5 op de risicoschaal van 1 (laag risico, potentieel laag rendement) tot 7 (hoog risico, potentieel hoger rendement). Verder heeft het fonds geen eindvervaldag en biedt het geen kapitaalbescherming. Door zijn samenstelling kan de koers van het fonds sterk schommelen. 

KBC Private Banking Active Stock Selection

KBC Private Banking Active Income Selection

Op regelmatige basis een aantrekkelijk aanvullend inkomen genereren? Onze specialisten kiezen zorgvuldig Europese aandelen, obligaties en zelfs opties. Door gedisciplineerd te beleggen, wordt de meest geschikte verhouding tussen aandelen en obligaties continue bewaakt. De opties zorgen voor extra rendement.

Wat u moet weten

KBC Private Banking Active Income Selection heeft een score van 4 op de risicoschaal van 1 (laag risico, potentieel laag rendement) en 7 (hoog risico, hoger petentieel rendement). Het fonds* heeft geen eindvervaldag en biedt geen kapitaalgarantie. Gezien zijn samenstelling kan de koers van het fonds sterk schommelen. 

KBC Private Banking Active Income Selection

Interesse om te beleggen? Kom gerust bij ons langs. U bent van harte welkom.

Maak een afspraak

KBC-Beleggingsstrategie: update augustus.

KBC-Beleggingsstrategie: update augustus.

Een beleggingsstrategie op jouw maat

De beleggingsstrategie van KBC haarfijn uitgelegd. 
Een beleggingsstrategie op jouw maat

Risicoprofielen

Speelt u graag op veilig of neemt u wel eens risico's? Uw risicoprofiel weerspiegelt welk type belegger u bent. 
Risicoprofielen

Europese industrie herpakt zich.

Europese industrie herpakt zich.
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.