We Move

Met We Move belegt u in megatrends voor een wereld in beweging.

We Move

Met We Move belegt u in megatrends voor een wereld in beweging.

Wat zijn megatrends?

Megatrends zijn structurele ontwikkelingen die onze wereld ingrijpend veranderen.

Ze bepalen mee hoe we:
 

  • Zorg dragen voor onszelf en voor elkaar

  • Ons dagelijkse leven leiden

  • Onze quality time invullen

  • Digitalisering ervaren in alles wat we doen

  • Vorm geven aan de maatschappij van morgen

Wilt u als belegger inspelen op megatrends?

Megatrends zorgen voor uitdagingen en kansen voor bedrijven, overheden en consumenten. Zo kunt u als belegger investeren in innoverende bedrijven of in bedrijven die mee evolueren met innovaties. Met We Move bundelt KBC Asset Management deze bedrijven volgens hun maatschappelijke rol:

Zorg en gezondheid

Tegen 2050 is 1 op 6 mensen wereldwijd ouder dan 65. Dat betekent dat zorg en gezondheid de komende jaren nog belangrijker worden. Daarom kunt u bij KBC Asset Management beleggen in bedrijven die hierin investeren.

Infrastructuur en samenleving van de toekomst

De komende jaren zijn cruciaal voor bedrijven die mee onze manier van leven bepalen. Zo heeft Europa tegen 2030 2,9 miljoen openbare laadpunten nodig om de overgang naar elektrisch rijden mogelijk te maken.

Digitale evolutie

De digitale technologie evolueert razendsnel en zorgt voor een continue stroom aan nieuwe toepassingen. Zo zullen tegen 2030 wereldwijd bijna 30 miljard apparaten verbonden zijn met het internet.

Quality time

In onze snel evoluerende samenleving hebben we almaar meer behoefte aan eigenheid en persoonlijke beleving. Analisten verwachten bijvoorbeeld dat de markt voor sportartikelen tot 2025 wereldwijd met 8 tot 10 procent per jaar zal groeien.

Dagelijkse behoeften

Wat we vanzelfsprekend vinden in het dagelijks leven, verandert voortdurend. Tegen 2025 zal wereldwijd zo'n 7400 miljard dollar aan goederen online worden aangekocht. Dat is dubbel zoveel als in 2021.

Verantwoord beleggen

Megatrends geven vorm aan onze toekomst en die van komende generaties. Daarom investeert KBC Asset Management met We Move alleen in bedrijven die deze toekomst ter harte nemen en voldoen aan de criteria van verantwoord beleggen.

Wilt u graag meer weten over thematisch beleggen?

Maak dan gerust een afspraak, we helpen u graag verder.

Maak een afspraak

*Compartiment van de Belgische bevek KBC Equity Fund, beheerd door KBC Asset Management NV.