Nieuws: Dag van de Ondernemer 2016

KBC laat Dag van de Ondernemer niet onopgemerkt voorbij gaan. Meer nog: CEO Daniel Falque steekt de handen uit de mouwen! Want ondernemen, dat is vooral hard werken. En dat verdient een applaus.

Nieuws: Dag van de Ondernemer 2016

KBC laat Dag van de Ondernemer niet onopgemerkt voorbij gaan. Meer nog: CEO Daniel Falque steekt de handen uit de mouwen! Want ondernemen, dat is vooral hard werken. En dat verdient een applaus.

KBC staat achter ondernemen en dus ook achter jouw onderneming. Daarom laat KBC 'Dag van de Ondernemer' niet ongezien voorbij laten gaan kroop de CEO, Daniel Falque, voor één dag in de huid van een lokale ondernemer.

Wat is de Dag van de Ondernemer?

"Vandaag bestaat er een 'dag' voor zowat alles: de Dag van de Jeugdbeweging, de Dag van de Klant, Secretaressedag ... Vreemd genoeg bestond er tot voor kort nog geen Dag van de Ondernemer. Nochtans is het economische en maatschappelijke belang van ondernemers onmiskenbaar. Hun ondernemerschap én hun verantwoordelijkheidszin vertalen zich in duizenden jobs, en via hun activiteiten zwengelen ze de economie mee aan. Het is niet meer dan terecht dat eenmaal per jaar hun doorzetting en veerkracht in de schijnwerpers staan," aldus Karel Van Eetvelt van UNIZO.

Op inititatief van Unizo, is elke derde vrijdag van november sindsdien de Dag van de Ondernemer. Dit jaar is 18 november dus dé dag waarop ondernemers in de bloemetjes gezet worden. Want ondernemen is méér dan alleen een beroep. Het is elke dag opnieuw achter je idee staan, het vraagt inzet en passie. Als ondernemer denk je aan de toekomst van je zaak en ga je daar 100% voor. En dat verdient een 'dank je' of meer nog, een welverdiend applaus.

CEO KBC Bank en Verzekeringen voor 1 dag lokale ondernemer

Ter gelegenheid van Dag van de Ondernemer 2016, ruilde de CEO van KBC Bank en Verzekeringen de kwartaalcijfers even in voor choccoladeijs en wafels. Voor één dag kroop Daniel Falque in de huid van een lokale ondernemer. Bekijk hoe hij de handen uit de mouwen stak in onderstaand filmpje, want ondernemerschap, dat is vooral hard en gepassioneerd werken.

KBC en ondernemerschap

Bij KBC wordt ondernemerschap zoveel mogelijk gestimuleerd. Met tal van experten in huis biedt KBC een unieke service naar ondernemersklanten. Van opstart tot groei, van groei tot overlaten, KBC staat ondernemers bij in elke ondernemersfase. Niet alleen financieel, maar ook als adviseur en raadgever en dat steeds persoonlijk en op maat van jouw zaak.

Heb je ondernemersplannen of ben je reeds ondernemer? Kom gerust een praten met KBC en ontdek wat KBC je kan bieden.

Interesse? Maak een afspraak.

Kies een thema
Zoek een kantoor in je buurt
Kies een gepast tijdstip en vul je persoonlijke gegevens in