Financier uw bestelwagen vanaf nu in KBC Mobile

Financier uw bestelwagen vanaf nu in KBC Mobile

Gepubliceerd op 29/11/2019

Tijd is kostbaar. KBC maakt het u dan ook graag zo makkelijk mogelijk. Ook voor de financiering van uw bedrijfsvoertuig of bestelwagen. Daarom kunt u vanaf nu eenvoudig een kredietvoorstel simuleren en aanvragen vanop uw smartphone in KBC Mobile.

Vanop uw smartphone

Een offerte krijgen voor een autolening, leasing of renting kon u al met KBC Touch. Voortaan kan het ook gewoon op uw smartphone met KBC Mobile. U vult de totale kostprijs in, het deel dat u zelf wil financieren en de looptijd.

Eenmaal ingevuld, ontvangt u meteen onze tarieven voor een investeringskrediet, leasing én renting. Zo ziet u onmiddellijk welke formule voor u het meest geschikt is. Overlegt u graag even met uw boekhouder? U kunt het overzicht meteen downloaden als pdf en doormailen naar hem of haar.

Waar en wanneer u wilt

In de showroom bij de autodealer of thuis in de sofa: de nieuwe toepassing gebruikt u waar en wanneer u wilt. Dus straks bijvoorbeeld ook op het Autosalon als u verschillende modellen met elkaar wilt vergelijken. Een afspraak maken met een KBC-adviseur kan, maar hoeft niet meer. U ontvangt in KBC Mobile en KBC Touch namelijk exact dezelfde tarieven als van uw adviseur in het KBC-kantoor. Zo hoeft u ook niet meer te wachten op een afspraak.

Hoe werkt het?

Zo vraagt u een autolening, leasing of renting aan in KBC Mobile:

  1. Open KBC Mobile
  2. Tik op 'Aanbod' onderaan het scherm
  3. Tik op 'Ondernemen' > 'Lenen voor je bedrijfsvoertuig'

Interesse?

Wilt u graag een autolening, leasing of renting simuleren of meteen aanvragen via KBC Mobile? Tik op de knop hieronder.

Simuleer uw financiering
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.