Met KBC Touch kunt u ook vlot een investeringskrediet opnemen

Simpel, snel én online. Zo kunt u waar en wanneer u maar wil een investeringskrediet openen via KBC-Touch. Ontdek snel hoe het werkt.

Met KBC Touch kunt u ook vlot een investeringskrediet opnemen

Simpel, snel én online. Zo kunt u waar en wanneer u maar wil een investeringskrediet openen via KBC-Touch. Ontdek snel hoe het werkt.

Gepubliceerd op 13 oktober 2017 

KBC Touch is een handig e-bankingpakket voor uw pc én tablet. Zo behoudt u altijd een duidelijk overzicht van uw inkomsten en uitgaven, uw verzekeringen en beleggingen. Het is een geknipte tool voor ondernemers. Ondertussen zijn er al ruim één miljoen gebruikers mee aan de slag. En bij KBC zitten we nooit stil. Het aantal mogelijkheden dat KBC Touch biedt, groeit gestaag en binnenkort komen er nog enkele interessante tools bij.

Ondernemers zijn er dan ook laaiend enthousiast over. Zo ook Tom Coun uit het Limburgse Lanaken, die er sinds acht maanden de zaak ‘Wines & Bites’ runt. Een wijnhandel, maar dan wel een innovatieve zaak.

Tom Coun: “Wijn was altijd mijn passie, sinds ik op mijn 15e het geluk had mijn eerste glas Pétrus te mogen drinken. Tijdens de week zijn we vooral wijnhandel, op vrijdag en zaterdag kunnen klanten en geïnteresseerden hier ook komen proeven van een achttal wijnen, vergezeld van uitstekende fingerfood.”

Tom was van meet af aan een felle fan van internetbankieren en maakt er veel gebruik van.

Tom: “Ik doe eigenlijk al mijn bankzaken online en ga nog zelden fysiek naar het bankkantoor. Enkel om kleingeld af te halen of contant geld te storten, meestal via de bankautomaat dan. Dat je sinds kort ook investeringskredieten kunt opnemen met KBC Touch vind ik persoonlijk een grote meerwaarde, temeer omdat het zeer snel gaat. Dat kwam me recent bijzonder goed uit. Noodgedwongen moest ik een nieuwe auto kopen, nadat mijn oude het definitief had begeven. Het moest snel gaan, want ik heb een wagen nodig voor de zaak, om wijn te leveren bij mijn klanten. Op woensdag was mijn auto uitgevallen en op vrijdag mocht ik mijn nieuwe wagen al gaan halen in de garage.”

U hebt uw investeringskrediet van uw bedrijfswagen online geregeld via KBC Touch?

Tom: “Dat klopt. Een kort telefoontje naar het kantoor om de situatie toe te lichten volstond en de aanvraag van het krediet verliep via Touch. Daarvoor had ik het bewijs – de factuur – nodig van de garagist. Die stuurde ze per mail naar mij in PDF. Dat document heb ik vervolgens opgeladen via Touch, zodat de bank het bewijs had wat die wagen zou kosten én dat ik hem wel degelijk had besteld. Met behulp van de kaartlezer kon ik vanachter mijn bureau op mijn laptop de lening elektronisch handtekenen en nauwelijks vijf tellen later stond het geld op mijn rekening. Ik kon het daarna meteen overschrijven op de rekening van mijn garagist en binnen een kwartier was de zaak helemaal geregeld”.

U maakt ook voor andere bankverrichtingen gebruik van KBC Touch?

Tom: “Absoluut. Heel handig vind ik bv. ook dat ik met één elektronische handtekening een pak facturen van leveranciers kan betalen. In Touch kun je tot tien betalingen in de verzendmap plaatsen en met één handtekening doorsturen, op voorwaarde dat de standaarddaglimiet van 25 000 euro niet wordt overschreden. Maar ook dat ik met behulp van icoontjes – in de zogenaamde budgettool – het overzicht van diverse uitgaven kan bijhouden. Zoals het geld dat ik maandelijks uitgeef aan levensmiddelen, wat ik jaarlijks spendeer in de Delhaize, of aan verzekeringen, aan restaurantkosten en nog veel meer. Zo houd ik mijn budget gemakkelijk onder controle. Maar, boven alles laat het gebruik van KBC Touch me toe veel tijdswinst te maken, tijd die ik in mijn groeiende zaak kan investeren.”

Meer informatie?

Neem gerust contact op met uw KBC-bankkantoor. Of bent u al overtuigd en wilt u het gebruiksgemak van KBC Touch en zijn vele mogelijkheden zelf ontdekken? Surf dan naar www.kb.be/ondernemen/touch en ga meteen aan de slag.

Interesse? Maak een afspraak.

Kies een thema
Zoek een kantoor in je buurt
Kies een gepast tijdstip en vul je persoonlijke gegevens in