Standaardcomponenten

Standaardcomponenten

Btn Only Left - Verzekeringsagent

Maak een afspraak

Btn Only Right - Verzekeringsagent

Maak een afspraak

Sticky verzekeringsagent

Maak een afspraak met je KBC-verzekeringsagent

non-Sticky verzekeringsagent

Krediet aanvragen?

Vertel ons waarvoor je wilt lenen en vul je persoonlijke gegevens in.
Je ziet meteen welke documenten je moet kunnen voorleggen.
We contacteren je om een afspraak vast te leggen.

* Voor alle zakelijke kredieten tot 150.000 euro valt de beslissing binnen de 24 uur na het indienen van je aanvraag of je afspraak, op voorwaarde dat het kredietdossier volledig is.

Interesse? Maak een afspraak.

Kies een thema
Zoek een kantoor in je buurt
Kies een gepast tijdstip en vul je persoonlijke gegevens in

Zoek een KBC-kantoor in je buurt

KBC-kantoren
KBC-verzekeringsagenten
KBC-bedrijvenkantoren
KBC-privatebankingkantoren

Maak kennis met KBC Mediservice

Vul je gegevens in
Geef aan wanneer je tijd hebt voor een gesprek
Een contactpersoon in je buurt belt je op om een afspraak vast te leggen

Is dit de toekomst van jouw zaak?

Is dit de toekomst van jouw zaak? Of heb je een vraag hierover?
Laat het ons snel even weten
Onze KBC-experts helpen je bij het bouwen aan de toekomst van jouw zaak.

Interesse? Schrijf je in!

Lijkt dit je een interessant topic voor de toekomst van jouw zaak?
Schrijf je dan even in en kom een kijkje nemen! Wij zijn blij je te mogen verwelkomen.

Een zaak starten? Kom met KBC praten.

Heb je een gat in de markt gevonden? Een passie voor je vak? Een straf idee?
Kom eens praten met onze KBC-Startersspecialisten en maak een vliegende start!

(de component hieronder (oranje boodschap) niet verwijderen! Deze stuurt custom oranje boodschappen op alle global logon-pagina's centraal aan op ondernemen.kbc.be. Je kan hem dus ook hieronder centraal beheren zonder iets anders te moeten aanpassen (tekst, planning, zichtbaarheid))

Vanaf 1 mei 2019 is het nieuwe vennootschapsrecht van kracht voor nieuwe vennootschappen. Heb je al een vennootschap? Dan val je tot 1 januari 2020 onder het oude vennootschapsrecht. Tenzij je vroeger kiest voor een ‘opt-in’.

We zijn volop bezig om de informatie op onze website aan te passen aan de nieuwe wetgeving. De informatie op deze pagina is dus mogelijk niet up-to-date.

> Ontdek meer over het nieuwe vennootschapsrecht

KBC verwijst voor de verwerking van persoons- en klantengegevens naar zijn algemene privacyverklaring. Die vind je op www.kbc.be/privacy. Je kunt ze ook opvragen in een KBC-bankkantoor of KBC-verzekeringsagentschap, of via KBC Live (078 152 153).

NB: in deze context verwijst KBC naar KBC Bank NV en KBC Verzekeringen NV.

Privacy standaardclausule

KBC wil je persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. Je vindt meer informatie over de verwerking en uitwisseling van je persoonsgegevens door KBC in onze privacyverklaring. Daar lees je ook wat je rechten zijn en hoe je ze kan uitoefenen. De privacyverklaring is beschikbaar op www.kbc.be/privacy, in je kantoor of bij je tussenpersoon en wordt regelmatig geactualiseerd.​​

Privacy standaardclausule aanvraag krediet

KBC wil je persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. De persoonsgegevens die hier worden ingegeven dienen om de simulatie te kunnen berekenen en aan u ter beschikking stellen. Deze persoonsgegevens worden gedurende 5 jaar bewaard voor eventuele latere verwerking van een kredietaanvraag. Deze gegevens kunnen op een anonieme manier statistisch gebruikt worden voor een evaluatie van dit proces. Je vindt verdere informatie over de verwerking en uitwisseling van je persoonsgegevens door KBC in onze privacyverklaring. Daar lees je ook wat je rechten zijn en hoe je ze kunt uitoefenen. De privacyverklaring is beschikbaar op de KBC privacyverklaring, in je kantoor of bij je tussenpersoon en wordt regelmatig geactualiseerd. 

Eenmalige commerciële benadering bij aanvraag gesprek

Door het versturen van dit formulier ga je ermee akkoord dat KBC je éénmalig mag opbellen over de voordelen die KBC je kan bieden en over de producten en diensten van KBC.

Het kan zijn dat je al eerder aan KBC hebt laten weten dat je (geen) informatie wil ontvangen. Die algemene voorkeur blijft behouden, we contacteren je immers slechts eenmalig en per uitzondering. We verwijzen graag naar de privacyverklaring voor meer informatie over hoe KBC je gegevens verwerkt en hoe je je rechten kan uitoefenen. Je vindt de privacyverklaring op www.kbc.be/privacy.​

Eenmalige commerciële benadering bij opvragen brochure/whitepaper

Wanneer je de brochure downloadt, dan ga je akkoord dat KBC je éénmalig informatie mag sturen per e-mail of jou éénmalig mag opbellen: over de voordelen die KBC je kan bieden, en over de producten en diensten van KBC.

Het kan zijn dat je al eerder aan KBC hebt laten weten dat je die informatie wil ontvangen. In dat geval verandert er niets voor jou. Je blijft die informatie ontvangen. Wil je dat niet meer? We verwijzen graag naar de privacyverklaring voor meer informatie over hoe je deze rechten kan uitoefenen. Daarin vind je ook meer informatie over de wijze waarop KBC je persoonsgegevens verwerkt. Je vindt de privacyverklaring op www.kbc.be/privacy.​

Wanneer je de brochure downloadt, dan ga je akkoord dat KBC je éénmalig informatie mag sturen per e-mail of jou éénmalig mag opbellen: over de voordelen die KBC je kan bieden, en over de producten en diensten van KBC.

Het kan zijn dat je al eerder aan KBC hebt laten weten dat je die informatie wil ontvangen. In dat geval verandert er niets voor jou. Je blijft die informatie ontvangen. Wil je dat niet meer? We verwijzen graag naar de privacyverklaring voor meer informatie over hoe je deze rechten kan uitoefenen. Daarin vind je ook meer informatie over de wijze waarop KBC je persoonsgegevens verwerkt. Je vindt de privacyverklaring op www.kbc.be/privacy.​

Verwerking deelnemerslijst van derdenevent voor prospectie

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door KBC. De organisator bezorgt daarom uw naam, telefoonnummer en het postadres dat u hier opgeeft aan KBC​. Op die manier kunnen zij u contacteren om te polsen naar uw interesse voor KBC​ en bespreken zij graag wat zij voor u kunnen betekenen. Deze gegevens zullen door KBC niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Meer informatie over uw rechten en de aanspreekpunten in verband met privacy vindt u in de algemene privacyverklaring van KBC. U vindt ze op www.kbc.be/privacy of kunt ze opvragen in elk kantoor van KBC Bank of via KBC Live (+32 78 152 153).

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door KBC bank. De organisator bezorgt daarom uw naam, telefoonnummer en het postadres dat u hier opgeeft aan KBC bank​. Op die manier kunnen zij u contacteren om te polsen naar uw interesse voor KBC​ bank en bespreken zij graag wat zij voor u kunnen betekenen. Deze gegevens zullen door KBC niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Meer informatie over uw rechten en de aanspreekpunten in verband met privacy vindt u in de algemene privacyverklaring van KBC. U vindt ze op www.kbc.be/privacy of kunt ze opvragen in elk kantoor van KBC Bank of via KBC Live (+32 78 152 153).

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door KBC verzekeringen. De organisator bezorgt daarom uw naam, telefoonnummer en het postadres dat u hier opgeeft aan KBC​ verzekeringen. Op die manier kunnen zij u contacteren om te polsen naar uw interesse voor KBC​ verzekeringen en bespreken zij graag wat zij voor u kunnen betekenen. Deze gegevens zullen door KBC niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Meer informatie over uw rechten en de aanspreekpunten in verband met privacy vindt u in de algemene privacyverklaring van KBC. U vindt ze op www.kbc.be/privacy of kunt ze opvragen in elk kantoor van KBC Bank of via KBC Live (+32 78 152 153).

Verzamelen persoonlijke data nav event georganiseerd door KBC

KBC organiseert deze wedstrijd. Door deelname bezorgt u uw naam, telefoonnummer en het postadres aan KBC​​. Op die manier kunnen wij u conta​cteren om te polsen naar uw interesse voor KBC en bespreken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Deze gegevens zullen door KBC niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Meer informatie over uw rechten, de aanspreekpunten in verband met privacy en de bewaartermijn van de gegevens vindt u in de algemene privacyverklaring van KBC. U vindt ze op www.kbc.be/privacy of kunt ze opvragen in elk kantoor van KBC Bank of via KBC Live (+32 78 152 153).

Wettelijke bepalingen

KBC Groep NV – Havenlaan 2 – 1080 Brussel – België – BTW BE 0403.227.515 – RPR Brussel

KBC Bank NV – Havenlaan 2 – 1080 Brussel – België – BTW BE 0462.920.226 – RPR Brussel. Een onderneming van de KBC-groep.

KBC Verzekeringen NV – Professor Roger Van Overstraetenplein 2 – 3000 Leuven – België – BTW BE 0403.552.563 – RPR Leuven. Onderneming toegelaten voor alle takken onder code 0014 (K.B. 4 juli 1979, B.S. 14 juli 1979) door de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, België. Een onderneming van de KBC-groep.

KBC Autolease NV – Professor Roger Van Overstraetenplein 5 – 3000 Leuven – België – BTW BE 0422.562.385 – RPR Leuven – IBAN BE30 4377 5013 7111 – BIC KREDBEBB. Een onderneming van de KBC-groep.

KBC Brussels maakt deel uit van KBC Bank NV – Havenlaan 2 – 1080 Brussel – België – BTW BE 0462.920.226 – RPR Brussel, dat enerzijds optreedt als kredietinstelling en anderzijds als verbonden agent van KBC Verzekeringen NV. Een onderneming van de KBC-groep.

KBC Asset Management NV – Havenlaan 2 – 1080 Brussel – België – BTW BE 0469.444.267 – RPR Brussel – IBAN BE13 7330 0207 6739 – BIC KREDBEBB. Een onderneming van de KBC-groep.

Cliëntacceptatie kredietaanvraag

Onder voorbehoud van cliëntacceptatie en van goedkeuring van uw financieringsaanvraag door kredietgever KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel - FSMA 026.256 A. De beslissing of je in aanmerking komt voor een financiering en de tariefberekening ervan kan volledig automatisch verlopen. Hoe een automatisch genomen beslissing tot stand komt lees je in de Annex aan de KBC privacyverklaring - Automatisch genomen beslissingen.