Onze experts helpen u

Onze experts helpen u

Gepubliceerd op 3 april 2017 

Elk KBC-bankkantoor kan een beroep doen op experts op het gebied van beleggen voor ondernemers en daar profiteert u natuurlijk mee van. Niet alleen zijn ze thuis in beleggen, ze denken ook met u mee en komen met aangepaste oplossingen. Ze bekijken zo nodig samen met u of de beleggingen kaderen binnen de regels van de notionele interestaftrek en het verlaagde vennootschapstarief. Zo bent u zeker dat u altijd binnen het wettelijke kader opereert. 

Drie vormen van beleggen

KBC biedt uw vennootschap drie mogelijke vormen van beleggen aan:

  • Zelf beleggen: neemt u graag zelf uw beleggingsbeslissingen, dan kunt u terecht op het onlinebeleggingsplatform van KBC Securities, Bolero.
  • Samen beleggen: dankzij de KBCVermogensservice volgt een team van experts de beleggingsportefeuille samen met u op. Ze bespreken de beleggingen op regelmatige basis met u, signaliseren risico’s en geven doeltreffend advies bij opportuniteiten.
  • Laten beleggen (nieuw!): met de KBC Easy Invest Service maakt u samen met onze experts de keuze om uw overtollige liquiditeiten binnen uw beleggersprofiel te beleggen in specifiek voor deze service opgezette fondsen. Nadat u uw keuze hebt gemaakt uit de hieraan verbonden fondsen, neemt onze gespecialiseerde fondsbeheerder het werk over.

Hoe werkt de KBC Easy Invest Service?

Hoe werkt de KBC Easy Invest Service?

De basis van het actieve beheer (zowel in de defensieve als dynamische formule) is dat alle beleggingsbeslissingen passen binnen de KBC-beleggingsstrategie. Deze laatste komt tot stand op basis van de dagelijkse analyse van de financiële markten en de economische vooruitzichten.

Hoe dat exact verloopt, kunnen onze experts u haarfijn toelichten tijdens een persoonlijk gesprek.

De voordelen van de KBC Easy Invest Service in een notendop

  • Het beschikbare vermogen van uw zaak of onderneming is altijd optimaal belegd.
    We bekijken samen in welke van onze specifieke fondsen u het best belegt. Daarna doen onze gespecialiseerde fondsbeheerders het werk en nemen ze de beleggingsbeslissingen binnen de fondsen die u kocht.
  • U kiest een beleggingsoplossing op maat van het beleggersprofiel en de behoeftes van uw onderneming of zaak.
  • U behoudt de controle. Vlot uittreden is mogelijk als u liquiditeiten nodig hebt.
  • De kosten zijn transparant. De KBC Easy Invest Service is gratis. U betaalt alleen de kosten verbonden aan de achterliggende fondsen. Die vindt u in de betreffende productdocumentatie.
  • U blijft betrokken en bent altijd helemaal mee. U krijgt de meest recente en relevante informatie over uw beleggingen, overzichtelijk en glashelder.

Meer weten over de mogelijkheden van de Easy Invest Service?

Op www.kbc.be/ondernemen/easyinvestforbusiness vindt u heel wat bijkomende informatie en ook uw KBC-relatiebeheerder vertelt u er graag alles over.