KBC Verslag aan de Samenleving

Dit Verslag vat de langetermijnvisie van KBC kort samen en legt uit waarom duurzaamheid daarin zo'n cruciale rol speelt.

Wat is duurzaam ondernemen?

Er zijn verschillende manierenom invulling te geven aan dat begrip. Gaat het specifiek over het voortbestaan van onze planeet of meer algemeen over de verantwoordelijkheid voor de samenleving op lange termijn?
KBC engageert zich voor de laatste, brede invulling. Onze visie in een notendop.

Op korte en lange termijn

KBC helpt dromen van klanten waarmaken en beschermen. Gezinnen en ondernemers vertrouwen erop dat we dat niet alleen vandaag doen, maar ook morgen. Dat geldt ook voor partners, investeerders en werknemers. Daarom is het onze eerste maatschappelijke verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat KBC door en door gezond blijft.

Een groot bedrijf kan zijn werking echter ook gebruiken om de samenleving mee vorm te geven. En precies dat is de duurzaamheidsambitie van KBC. In september 2016 legden we uit dat we die ambitie niet willen realiseren door een paar maatregelen in de marge, maar door onze manier van zakendoen zelf duurzamer te maken.

Duurzaam Ondernemen door KBC
Bekijk het Verslag aan de Samenleving

Gerelateerde artikels

KBC 4 maal 'Best Bank' op de Euromoney Awards 2019

KBC 4 maal ‘Best Bank’ op de Euromoney Awards 2019

KBC Verslag aan de Samenleving 2018

KBC stelt zijn Verslag aan de Samenleving voor 2018 voor
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.