KBC Agro

Jouw partner in land- en tuinbouw

KBC Agro

Jouw partner in land- en tuinbouw

Marktleider in land- en tuinbouw

Onze experts kennen de land- en tuinbouwsector door en door. Met hun uitgebreide financiële, fiscale en juridische kennis helpen ze je graag in elke fase.

We staan altijd voor je klaar

In je KBC Agro-kantoor kun je terecht voor al je vragen rond bankieren en verzekeren. Na de kantooruren kun je tot 22u de experts van KBC Live contacteren.

Altijd de vinger aan de pols

We volgen de evoluties en technologische innovaties in je sector op de voet. We bieden je innovatieve en duurzame oplossingen aan om je bedrijf te helpen groeien.

Samen geven we je plannen alle groeikansen

Als marktleider in land- en tuinbouw begrijpen we de uitdagingen en risico's waar je mee te maken krijgt. We begeleiden je graag in elke fase, en denken samen met jou na over innovatie en duurzame oplossingen om je bedrijf te helpen groeien.

Wat is KBC Agro?

Landbouwer op een landbouwbedrijf

KBC Agro is expert in bank- en verzekeringsoplossingen voor de land- en tuinbouwsector. Door onze uitgebreide fiscale, juridische en financiële expertise zijn we de ideale partner om je te begeleiden in elke fase, van start tot overdracht.

Maar we doen veel meer dan enkel bankieren. Bij KBC Agro hebben we heel wat kennis in huis over de agrarische sector. Dankzij de samenwerking met onze partners houden we de vinger aan de pols op het vlak van trends en innovaties. Die kennis delen we graag om je te helpen op sleutelmomenten.

Ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Daarom denken we samen met jou na over duurzame oplossingen voor een betere wereld, zoals alternatieve energiebronnen of groene alternatieven voor asbest.

Wat kan KBC Agro voor jou doen?

KBC Agro helpt jouw bedrijf groeien. Samen met onze KBC-experten en externe partners zorgen we ervoor dat je op alle belangrijke momenten het juiste advies krijgt.

We brengen je in contact met de juiste experten en partners 

Je KBC Agro-kantoor is gespecialiseerd in land- en tuinbouw, waardoor we perfect aanvoelen wat jouw noden zijn. Het is dan ook jouw aanspreekpunt tijdens alle belangrijke momenten. We verbinden je met onze experten en externe partners, en denken mee na over innovatieve en duurzame oplossingen.

Oplossingen op maat van je land- of tuinbouwbedrijf

Om je bedrijf te beschermen of net een duwtje in de rug te geven, bieden we oplossingen aan die passen bij je behoeften als land- of tuinbouwer. Denk bijvoorbeeld aan een Agroflexkrediet om je investeringen te financieren, een brede weersverzekering, of een pensioenspaarverzekering om een aanvullend pensioen op te bouwen. 

Ook als je je bedrijf wilt overlaten of er zelf een wilt overnemen, staan we voor je klaar. Denk aan een overnamekrediet, gepaste verzekeringen of begeleiding en advies rond de overdracht.

Online netwerken en communities om je te inspireren en te helpen groeien

KBC Vindr helpt je om online in contact te komen met andere land- en tuinbouwers en ondernemers waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. En dankzij KBC Deals bieden we je de kans om in onze KBC Mobile-app promo te maken voor je productaanbod.

Online toepassingen om je bedrijf slim te beheren

Dankzij onze apps KBC Mobile en KBC Touch, kun je altijd en overal je rekeningen op je smartphone of computer beheren. En met de online toepassing Billit regel je eenvoudig je facturen in een paar klikken.

Wij staan altijd voor je klaar, waar je ook bent

  • Via onze apps KBC Mobile en KBC Touch kun je de klok rond je bank- en verzekeringszaken regelen vanop je smartphone en tablet.
  • Uiteraard kun je altijd terecht in je KBC Agro-kantoor waar onze experts voor je klaar staan om je te helpen met oplossingen op maat.
  • Heb je een korte vraag? Je kunt elke werkdag tot 22u telefonisch terecht bij een expert van KBC Live

Interesse? Kom gerust even langs

We staan voor je klaar in elke fase: zowel bij de start, de groeifase als het overlaten van je zaak. Onze experts helpen je met de juiste oplossingen zodat je het maximum haalt uit je investeringen.

Maak een afspraak