Ademruimte nodig? Vraag nieuw krediet

Ademruimte nodig? Vraag nieuw krediet

Het zijn uitdagende tijden. Maar net in de moeilijkste omstandigheden is ondernemerschap cruciaal. Creativiteit, lef en oplossingsgericht handelen zijn meer dan ooit nodig om hier met z’n allen door te komen.
 
En wie weet nemen we de belangrijkste lessen wel mee naar de toekomst? Daarom doet KBC er alles aan om ondernemers - van eenmanszaak tot KMO - de ademruimte te geven om hun ding te kunnen blijven doen.

Wat zijn de maatregelen?

Ondernemers en ondernemingen die in de problemen komen door de coronacrisis kunnen financiële ondersteuning krijgen. Hoe kom je in aanmerking?

Je kunt een overbruggingskrediet met overheidsgarantie aanvragen. Voor dat bijkomend overbruggingskrediet met overheidsgarantie betaal je, meteen na openstelling, een premie aan de overheid.  

Vraag hier je overbruggingskrediet aan

Toegewijde taskforce bij KBC

KBC zet alles op alles om je snel verder te helpen. Alle aanvragen worden verzameld in een speciale taskforce zodat beslissingen ook sneller gemaakt zijn.

Ook de medewerkers in je KBC-kantoor en KBC Live blijven ter beschikking voor advies en begeleiding.

Meer gemoedsrust

Door nu even de pauzeknop in te drukken, geven we ondernemers broodnodige ademruimte. Je moet natuurlijk wel nog steeds je lopende kredieten terugbetalen.

Meer weten?

● Ontdek andere veelgestelde vragen over de coronacrisis
● Bekijk de interessante webinar over de economische impact van de coronacrisis