Kmo-advies is goud waard

Kmo-advies is goud waard

Gepubliceerd op 13 oktober 2017 

Als ondernemer moet u ongetwijfeld geregeld beslissingen nemen die buiten uw comfortzone liggen. In vele gevallen gaat het om vragen van fiscaal-juridische aard waar u een gefundeerd antwoord op wenst. Onze kmo-adviseurs zijn perfect geplaatst om u met gepast advies bij te staan en oplossingen aan te reiken.

Advies in begrijpelijke taal

fiscaal-juridische Kmo-advies in begrijpelijke taal

Wanneer u een onderneming start en naarmate uw onderneming groeit, duiken er vaak heel wat vragen op. Op welke manier start ik een zaak, hoe keer ik mezelf een loon uit, is het nuttig om van vennootschapsvorm te veranderen, wat met mijn vermogen of hoe pak ik de overdracht van mijn zaak het best aan? Stuk voor stuk belangrijke vragen waar heel wat fiscale en juridische expertise voor nodig is en waarvoor de kmo-adviseurs van KBC oplossingen kunnen aanreiken. “De KBC-adviseurs brengen uw persoonlijke situatie in kaart en geven advies op uw maat in begrijpelijke taal. Daarbij houden ze rekening met de bredere bedrijfseconomische context en de parameters die voor u belangrijk zijn”, zegt Yves Huyghebaert, kmo-adviseur bij KBC.

Op maat van uw onderneming

“Advies in begrijpelijke taal waar u echt wat aan hebt, dat is ons streefdoel. Na het gesprek hebt u als klant echt het gevoel dat u vooruitgeholpen bent en effectief met het advies aan de slag kunt. Samen met u analyseren we uw situatie en bouwen we een redenering op die een oplossing kan bieden voor u en uw bedrijf. Zo kunt u als klant, met kennis van zaken, de juiste beslissing nemen”, onderstreept Yves Huyghebaert de meerwaarde van kmo-advies. 

Een rapport volgens uw wensen

Na het adviesgesprek krijgt u van uw adviseur ook een schriftelijke neerslag van de besproken items. Zo hebt u een helder overzicht van alle pro’s en contra’s van uw case en kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Tijdens een kmo-adviesgesprek wordt immers veel belang gehecht aan het vormen van een eigen visie voor de langere termijn, die in lijn ligt met uw doelstellingen.

Meer info

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van kmo-advies? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina. Ontdek wanneer je beroep kan doen op een kmo-adviseur en vraag in enkele klikken een afspraak aan.