Wilt u ook slim samenwerken met KBC?

Laat van u horen

Wilt u ook slim samenwerken met KBC?

Laat van u horen

Gepubliceerd op 29/11/2019

KBC Mobile: all-in-one

Met de KBC Mobile-app kunt u meer dan alleen bankverrichtingen uitvoeren. Een ticket kopen voor De Lijn, snel een deelfiets reserveren, of parkeren met 4411? Steeds meer particuliere klanten maken gebruik van deze extra diensten binnen KBC Mobile. Dat is makkelijk, want op die manier hoeven ze geen hele reeks apps meer te downloaden en te gebruiken.

Een zakelijke rekening openen via Xerius

Slim samenwerken: die aanpak trekken we ook door voor ondernemers. Sinds kort bieden verschillende fietshandelaars, installateurs van zonnepanelen, keukenwinkels,…al een aanbod van KBC voor leningen op afbetaling aan. Ook de ondernemers zelf helpen we natuurlijk graag een handje. Zo kan elke ondernemer die een eenmanszaak opstart in één beweging via het online platform van Xerius Ondernemingsloket een zakelijke rekening bij KBC openen.

Machines leasen in Bullswap

Machine geleaset met Bullswap

Een ander voorbeeld is onze nieuwe samenwerking met Bullswap, het grootste verhuurplatform voor bouwmachines. Het Bullswap-netwerk bestaat uit 100 professionele verhuurbedrijven doorheen heel België. Sinds kort kunt u bij het Belgische 'booking.com' voor de machineverhuur ook terecht voor het leasen van nieuwe & jonge tweedehandstoestellen via KBC Lease.

Zodra u het toestel op de site van Bullswap selecteert, verschijnt er ook een optie om het toestel te leasen. Binnen de 24 uur ontvangt u dan een prijs- of contractvoorstel. Binnenkort komen er nog meer samenwerkingen aan.

Verras ons met uw idee!

KBC helpt graag mee aan een open landschap waar banken en ondernemingen samenwerken om bestaande diensten te verbeteren of nieuwe diensten voor hun klanten te creëren. Wilt u de customer journey voor uw klanten upgraden door er een KBC-product, -dienst of -verzekering aan te koppelen? We zijn benieuwd naar uw idee of voorstel! Vertel het ons via partnerships@kbc.be.