Snel een krediet aanvragen via KBC Live

Snel een krediet aanvragen via KBC Live

Gepubliceerd op 21 maart 2018 

Ondernemers bruisen vaak van de ideeën en willen hun project graag snel realiseren. Daarom biedt KBC ondernemers en zelfstandigen sinds begin vorig jaar de mogelijkheid om binnen de 24 uur een krediet aan te vragen, zonder al te veel rompslomp, met een optimale service van begin tot einde.

Snel inspelen op ondernemersvragen

KBC ondersteunt uniek zakenmodel

Een idee of een onverwacht probleem, beide kunnen ervoor zorgen dat u als ondernemer geconfronteerd wordt met een dringende financieringsnood. U wilt liefst zo weinig mogelijk tijd verliezen. Dan zit u goed bij KBC: u kunt meteen een krediet aanvragen en wij garanderen u een antwoord op uw vragen binnen de 24 uur (of we contacteren u om de nodige informatie te vergaren).

Hoe u met ons wilt werken, kiest u zelf. De aanvraag kan via het kantoor, via pc of mobiel. Zodra er een akkoord is bereikt over de financiering, wordt alles verder snel en eenvoudig afgehandeld. U kunt blindelings vertrouwen op een flexibele partner die u te allen tijde bijstaat, zodat u op uw beurt zo adequaat mogelijk kunt blijven inspelen op de noden van uw klanten.

De troeven

Een financieringsaanvraag? KBC biedt u verschillende troeven:

 • Een snelle respons: we hebben ons commerciële kredietproces geoptimaliseerd, waardoor we een kredietaanvraag binnen de 24 uur kunnen beoordelen en kunnen terugkoppelen. En dat voor aanvragen tot 150 000 euro.
 • We gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor u en reiken alternatieven aan op basis van uw concrete noden. Zo helpen we elke ondernemer zijn dromen te realiseren of problemen te verhelpen.
 • U kunt de kredietaanvraag gemakkelijk en via verschillende kanalen opstarten. U kunt de aanvraag indienen via KBC Touch, maar u kunt ook een beroep doen op de KBC-adviseurs om uw vraag te bekijken en uit te werken. Dat kan zowel in het KBC-kantoor als via chat, telefoon of mail bij KBC Live.
 • We bieden een optimale ondersteuning tijdens het hele proces:
  • u kunt een aanvraag opstarten hoe en waar u wenst;
  • het digitaal ondertekenen is mogelijk via diverse kanalen (KBC Touch, KBC Business Dashboard, mobiele apps);
  • het digitaal opnemen van het krediet kan vereenvoudigd via KBC Touch en KBC Business Dashboard;
  • als klant/ondernemer behoudt u altijd de controle over uw bankzaken dankzij KBC Touch en KBC Business Dashboard;
  • de KBC-adviseurs helpen u om alle features van onze toepassingen te ontdekken.

Meer info