Beleggen met uitgebreid advies en opvolging

KBC-Vermogensservice voor Medische Vrije Beroepen

Beleggen met uitgebreid advies en opvolging

KBC-Vermogensservice voor Medische Vrije Beroepen

Op maat van medische vrije beroepers

Je relatiebeheerder Medische Vrije Beroepen adviseert je over de groei van je privé- en zakelijke vermogen. Zowel op het vlak van beleggingen als fiscaal-juridisch.

Informatie in klare taal

Onze experts volgen de financiële actualiteit op de voet, het hele jaar rond. Jij krijgt van hen relevant beleggingsadvies in mensentaal en op jouw maat.

Wij adviseren, jij beslist

Je kunt op elk moment rekenen op deskundig advies van je relatiebeheerder. Maar de uiteindelijke beslissing? Die ligt bij jou.

Maak een afspraak

Wat is KBC-Vermogensservice voor Medische Vrije Beroepen?

Hoe je vermogen opbouwen als psycholoog, kinesist, apotheker, tandarts, dierenarts of arts? Met beleggingsadvies van KBC.

Start je als medische vrije beroeper, zoals arts, apotheker of kinesist, met het opbouwen van een vermogen? Of heb je al een mooi vermogen opgebouwd? Dan wil je dat natuurlijk optimaal beheren, ontwikkelen én in de beste omstandigheden doorgeven.

Dat kan dankzij de vermogensservice van KBC.

Je mag daarbij rekenen op een persoonlijke relatiebeheerder met een diepgaande kennis over jouw beroepssfeer. Naast uitgebreid beleggingsadvies krijg je ook antwoord op andere vragen die interessant zijn voor jou als medische vrije beroeper, zoals hoe je een praktijk start, fiscaal optimaliseert of meer uit je vennootschap haalt.

Heb je een groot vermogen? Dan kan je relatiebeheerder de hulp inschakelen van onze privatebankingservice. Bij KBC Private Banking hebben ze de ervaring en tools in huis om grotere en complexere vermogens te beheren en te laten groeien.

Waarom onze vermogensservice gebruiken?

1. Een ruime kijk op je vermogen

Een groeiende praktijk brengt complexere behoeften met zich mee.

Misschien heb je ook fiscaal-juridische vragen of nood aan specifieke expertise. Zoals hoe je optimaal samenwerkt in een associatie. Of wat de interessantste formule is voor een praktijk in je woning.

Daarom beperkt ons advies zich niet tot je beleggingen:

  • Kun je meer uit je vennootschap halen?
  • Kun je fiscaal aantrekkelijk sparen voor je oude dag?
  • Hoe kun je fiscaal optimaliseren?
  • Hoe kun je optimaal samenwerken in een associatie?
  • Kun je, fiscaal vriendelijk, geld uit je vennootschap halen?

2. Onderbouwd beleggingsadvies dat je meteen kunt toepassen

Onderbouwd en doeltreffend beleggingsadvies voor artsen, specialisten, kinesisten, tandartsen, dierenartsen en apothekers.

Waarin ga je beleggen? Waarvoor moet je opletten? Wanneer moet je (ver)kopen?

Met goed onderbouwd beleggingsadvies maak je goed onderbouwde keuzes.

Daarom staat er een volledig team van experts achter je. Samen met je relatiebeheerder geven ze beleggingsadvies op maat van jouw praktijk en leven. Mét inzicht in het fiscaal-juridische kader waarin je belegt.

Zo houdt je relatiebeheerder rekening met jouw plannen en in welke mate die samengaan met de opbouw van je vermogen. Bovendien kent hij je kredietbehoefte en stemt hij die perfect af met je vermogensopbouw.

Kortom, je krijgt advies dat jij als arts, apotheker of kinesist meteen kunt gebruiken.

3. Een regelmatige opvolging en signalen bij opportuniteiten en risico’s

Vlot inspelen op de bewegingen van de markt, zonder die zelf voortdurend te moeten opvolgen?

Onze experts in het hoofdkantoor volgen je beleggingen op de voet.

Bij bepaalde risico’s en bijzondere opportuniteiten geven ze jou en je relatiebeheerder een signaal, zodat je meteen kunt reageren.

4. Een uitgebreide analyse, twee keer per jaar

Uiteraard wil je ook zicht op de ontwikkelingen op lange termijn.

Tweemaal per jaar maken we een uitgebreide schriftelijke analyse van al je beleggingen. Onze specialisten controleren of je portefeuille nog in lijn is met jouw wensen en behoeften. Is dat niet het geval? Dan geven we je concrete adviezen om je beleggingen terug in evenwicht te brengen. Je relatiebeheerder zal je uitnodigen om dat samen te bespreken.

Praktisch

Benieuwd wat deze service voor jou kan betekenen? Neem zeker contact op met je relatiebeheerder via het contactformulier hieronder. Hij helpt je graag!

Laat je vermogen groeien

Vul je gegevens in
Geef aan wanneer je tijd hebt voor een gesprek
Een relatiebeheerder belt je op om een afspraak vast te leggen

Ontdek ook onze andere manieren van beleggen

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen

Welke lening kan ik aangaan als medische vrije beroeper?

Welke lening kan ik aangaan als medische vrije beroeper?

Heb je plannen om je praktijkruimte in te richten? Blijf je graag bij met de laatste technologische ontwikkelingen en wil je investeren in nieuw bedrijfsmateriaal? Of is je wagen aan vervanging toe? Heb je voor je plannen financiële middelen nodig?
KBC Mediservice: de relatiebeheerder voor medische vrije beroepers

KBC Mediservice: de relatiebeheerder voor medische vrije beroepers

Ben je een medische vrije beroeper? Dan kun je bij KBC terecht voor advies op maat. Onze relatiebeheerders zijn je persoonlijk aanspreekpunt en denken mee over financiën en verzekeringen in elk stadium van je leven als vrije beroeper. Kom even kennismaken!
Blog: Zonder zorgen starten als arts

Blog: Zonder zorgen starten als arts

Je gaat starten als arts. Maar hoe zit het met je medische aansprakelijkheid, je beroepsgeheim online en de financiële kant van de bouw of aankoop van je eigen praktijk? Tijdens het Medical Inspiration Moment beantwoordden 3 experts alle vragen van laatstejaarsstudenten.
Spaarrekening voor vzw’s, overheden en autonome entiteiten

Spaarrekening voor vzw’s, overheden en autonome entiteiten

Leg een financiële reserve aan voor onverwachte uitgaven. Je kunt op elk moment aan je geld.