Beleggen overlaten aan onze experts

KBC Easy Invest Service voor Medische Vrije Beroepen

Beleggen overlaten aan onze experts

KBC Easy Invest Service voor Medische Vrije Beroepen

Beleggen gemakkelijk gemaakt

Je wilt beleggen, maar je hebt geen tijd of zin om je erin te verdiepen? Wij doen het werk in jouw plaats! En jij kunt je energie in je patiënten en praktijk steken.

Je blijft actief betrokken

Volg je belegging op of pas ze aan wanneer je maar wilt. Bovendien houden we je actief op de hoogte. Heb je vragen? Je aanspreekpunt staat voor je klaar.

Onze experts doen het werk

Een gespecialiseerd team van fondsbeheerders volgt jouw beleggingsfonds op de voet. Je vermogen is in veilige handen en wordt belegd volgens de KBC-beleggingsstrategie.

Maak een afspraak

Beleggen als medische vrije beroeper hoeft niet tijdrovend of ingewikkeld te zijn. Zo kun je gebruikmaken van de KBC Easy Invest Service voor Medische Vrije Beroepen. Jij kiest dan een belegging, waarna onze experts aan de slag gaan. Ondertussen kun jij je focussen op je patiënten en je praktijk. Zo werkt het:

Stap 1: Alles begint met een kennismakingsgesprek

Ben je psycholoog, kinesist, logopedist, apotheker, tandarts, dierenarts of arts? De beleggingsspecialisten van %%KBC%% laten je vermogen groeien.

Je aanspreekpunt Medische Vrije Beroepen komt langs in je praktijk of bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Hij maakt een beleggingsprofiel op basis van enkele vragen, zoals:

  • Wat wil je bereiken met je beleggingen?
  • Hoeveel rendement verwacht je?
  • Welke risico’s ben je bereid te nemen?

Op basis daarvan selecteer je samen een beleggingsfonds* dat mooi aansluit bij je persoonlijke doelen en verwachtingen. Bovendien adviseert hij je hoe je jouw beleggingen fiscaal optimaliseert.

Heb je gekozen? Dan zit jouw deel van het werk erop.

Leg je eigen klemtoon

Omdat je kiest uit een groot en uiteenlopend aanbod aan beleggingsfondsen, leg je gemakkelijk zelf bepaalde accenten:

  • Je wilt graag maatschappelijk verantwoord beleggen? Duurzame fondsen zijn een van onze sterktes! Vraag ernaar bij je aanspreekpunt. 
  • Je verkiest een regelmatige uitkering? Beleg in een fonds waarbij een deel van het eventuele jaarlijkse rendement uitgekeerd wordt onder de vorm van een dividend.
  • Liever kleine bedragen? Je belegt al vanaf 25 euro per maand.

Heb je een groot vermogen? Dan kan je aanspreekpunt de hulp inschakelen van onze privatebankingservice. Bij KBC Private Banking hebben ze de ervaring en tools in huis om grotere en complexere vermogens te beheren en te laten groeien.

Stap 2: Onze specialisten aan het stuur

Je hebt het fonds gekozen waarin je wilt beleggen. Nu is het aan onze gespecialiseerde fondsbeheerders. Zij nemen dagelijks de beleggingsbeslissingen en volgen de koersen op de voet.

Volgens een doordachte strategie spelen ze vlot in op opportuniteiten, zonder de risico’s uit het oog te verliezen. Zo is je vermogen in goede handen en kun jij je focussen op je patiënten en praktijk.

Wil je meer weten over deze aanpak? Je aanspreekpunt Medische Vrije Beroepen legt het je graag begrijpbaar uit. 

Notionele interestaftrek

Heb je een vennootschap? Onze beleggingsfondsen die specifiek voor vennootschappen werden ontwikkeld, komen in aanmerking voor de notionele intrestaftrek.

Maak je gebruik van het verlaagde vennootschapstarief? Dan informeert je aanspreekpunt je graag over de fiscale ruimte binnen je vennootschap, eventueel samen met je boekhouder.

Stap 3: Je blijft actief betrokken

We houden je proactief op de hoogte. Zo weet je altijd hoe je beleggingen ervoor staan. Je krijgt:

  • Een continu overzicht van de koersontwikkelingen van je fonds via KBC Invest, onze handige beleggingsapp
  • Een maandelijkse toelichting en een jaarlijks rapport met een heldere duiding en terugblik
  • Uitnodigingen voor webinars, waarin onze specialisten hun aanpak toelichten en je vragen beantwoorden
  • Het beleggersmagazine Strategie & Accenten gratis op je tablet

Natuurlijk kun je met vragen ook altijd terecht bij je vertrouwde aanspreekpunt.

Handig om te weten: je kunt ook de beleggingen die je in Bolero aankocht van andere aanbieders makkelijk opvolgen met KBC Invest. Zo heb je in een oogopslag een duidelijk overzicht van al je beleggingen.

De controle ligt bij jou

Wil je graag meer of minder beleggen? Wil je overstappen naar een ander fonds of uitstappen?

Het kan allemaal: jij behoudt altijd de controle over je beleggingen.

Is je situatie of doel veranderd? Bespreek het met je aanspreekpunt. Hij kent de medische sector door en door en helpt je graag verder.

Helemaal gratis

KBC Easy Invest Service voor Medische Vrije Beroepen is alvast helemaal gratis.

Je betaalt alleen de kosten verbonden aan de fondsen, zoals instap- en uitstapkosten. Die vind je in de productdocumentatie over die fondsen en in het document ‘Overzicht vergoedingen in het kader van beleggingen’.

Maak een afspraak

Ontdek ook onze andere manieren van beleggen

* KBC Easy Invest Service geldt voor een welbepaald fondsenaanbod. Voor een overzicht kun je terecht bij onze adviseurs. Je kunt beleggen in de vorm van een beleggingsfonds en/of een tak 23-beleggingsverzekering. Met beleggingsfonds bedoelen we een compartiment van een bevek, sicav of gemeenschappelijk beleggingsfonds. Tak 23-beleggingsverzekering is de verzamelnaam voor levensverzekeringen waarvan de premies worden belegd in een of meerdere beleggingsfondsen, zonder gegarandeerd rendement. Zeggen die termen jou niets? Geen zorgen, je aanspreekpunt legt ze je graag uit in heldere taal.

Beleggen met de hulp van je persoonlijk aanspreekpunt

De KBC-Vermogensservice voor Medische Vrije Beroepen. Beleg met uitgebreid advies en opvolging.
Beleggen met de hulp van je persoonlijk aanspreekpunt

Laat je vermogen groeien

Zet samen met je relatiebeheerder Mediservice je vermogen aan het werk.

Laat je vermogen groeien