Waarom kiezen voor KBC?

Waarom kiezen voor KBC?

Altijd bereikbaar

Stel ons je vragen zowel overdag als 's avonds, op de manier die voor jou het makkelijkst is: via telefoon, mail of (video)chat.

Groot netwerk van experts

KBC beschikt over een groot netwerk van experts. Word je klant bij ons? Dan profiteer je mee van die beschikbare kennis en expertise.

Precies wat je zoekt

Wij hebben een productaanbod dat afgestemd is op jouw noden als ondernemer. Of het nu gaat om een zakelijke rekening, betaalapp of een krediet: wij hebben alles in huis.

Bankshopper verkoos KBC tot "Best Bank" van 2019. Dat word je niet zomaar. KBC zet zich dagelijks in voor particulieren, maar ook voor ondernemers zetten we ons beste beentje voor. Ontdek waarom KBC de juiste keuze is.

Je bereikt ons als je ons nodig hebt

Als ondernemer wil je ons bereiken wanneer het jou past. Overdag, maar ook na de kantooruren. Heb je 's avonds of op zaterdag plots een geweldig businessidee? En wil je er met ons over praten? Dat kan telefonisch, via mail of videochat. Onze experts vullen elkaar perfect aan, zowel in je kantoor als online. Samen bekijken we of je businessplan haalbaar is.

Stel je vraag, onze experts staan voor je klaar

We hebben wat je zoekt

Betaaloplossingen

zakelijke rekening voor ondernemers

Met onze apps regel je vlot je bankzaken. Een aparte zakelijke rekening nodig? Een betaalterminal nodig of je klanten mobiel laten betalen? Wij hebben alles in huis.

Financiering

lenen bij kbc

Wil je opstarten of uitbreiden? KBC heeft voor elke behoefte een geschikte lening. Wil je extra financiële ademruimte? Ook dan kun je bij ons terecht.

Bescherming nu en later

verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen dat je correct verzekerd bent. Zo zijn je zaak en je privé goed beschermd. Nu, maar ook later. Bij ons bouw je een pensioen op en profiteer je van fiscale voordelen.

Advies van experts

experts van kbc

Voor welke beslissing je ook staat, onze experts staan altijd voor je klaar. Je bereikt ze op de manier die voor jou het makkelijkst is: via telefoon, mail, chat of in je kantoor.

Word klant

Regel alles op jouw manier

Bij ons kun je snel en makkelijk via verschillende kanalen alles regelen, ook digitaal. Met KBC Mobile heb je de meest gebruiksvriendelijke app waarmee je zowel je professionele als je persoonlijke bankzaken regelt. Daarnaast is het veel meer dan enkel een betaaloplossing. Met KBC Mobile kun je ook parkeren, maaltijdcheques checken en een bus- of treinkaartje kopen.

Onze experts staan altijd voor je klaar

Elke ondernemer zit met vragen. Of het nu gaat over digitalisering, het uitbouwen van een webshop, je strategie of het reilen en zeilen van je zaak. Onze experts beantwoorden je vragen of duwen je in de goede richting.

Ben je niet vertrouwd met het technische vakjargon? Ook dan kun je op ons rekenen. We staan klaar om je in elke fase te begeleiden.
 

  • Onze experts zijn gepassioneerd door ondernemen 
  • Ze worden op hun beurt ondersteund door specialisten uit diverse domeinen 
  • Heel wat ondernemers vertrouwen al op onze expertise
Laat je begeleiden door onze experts

Slimme tools en opleidingen om je te ondersteunen

Heb je een vraag over de opstart of de groei van je onderneming? Blijf er niet mee zitten. Wij helpen je graag op weg.
Ons handige Business Model Canvas kan je helpen om je businessidee verder te verfijnen of om je onderneming verder uit te bouwen.

Met het facturatieprogramma Billit in de Ondernemerscockpit van KBC Touch kun je je facturen en offertes eenvoudig digitaal beheren, waardoor je snel zicht krijgt op je geldstromen. En dankzij partners zoals UNIZO kunnen we je de juiste opleiding aanbieden. Zo ga je met de nodige kennis aan de slag.

Profiteer van ons netwerk

Word je klant bij KBC? Dan verbinden we je meteen aan onze partners. Wij weten dat een netwerk ontzettend belangrijk is voor een ondernemer. Neem alvast eens een kijkje op KBC Vindr, onze online matchmaker die je via een uitgekiend algoritme koppelt aan gelijkgestemde ondernemers.

Word klant bij KBC en geniet de steun van

  • Start-it@KBC
  • UNIZO 
  • Onze contacten met accountants, revisoren en notarissen