KBC Vindr

De plek waar ondernemers opportuniteiten én oplossingen delen met elkaar

  • Een digitaal netwerk exclusief voor zelfstandigen en zaakvoerders KMO
  • Een klankbord met tips van ondernemers die je business een boost geven met oplossingen op actuele vragen en relevante topics
  • Leg vlot contact met collega-ondernemers en vind partners in enkele clicks
  • Gratis en je hoeft niet eens klant te zijn bij KBC

KBC Vindr zet activiteiten stop

KBC Vindr is ontstaan als creatieve invulling om ondernemers gericht met elkaar in contact te brengen. De ervaringen van de één zijn immers complementair met de uitdagingen van een andere ondernemer.

Ondanks de talrijke inspanningen en investeringen stellen we vast dat deze oplossing onvoldoende beantwoordt aan de continu hoger wordende verwachtingen. Na diepgaande analyse en projectie voor de toekomst, heeft KBC beslist om vanaf 31 maart 2022 toch niet verder in te zetten op dit platform.

KBC blijft inzetten op ondernemers

Uiteraard betekent het stopzetten van KBC Vindr niet dat we minder steun bieden aan ondernemers. We blijven bij KBC nog altijd volop investeren in verschillende oplossingen om je zo goed mogelijk te begeleiden in het ondernemerschap. Via KBC Mobile, Start it @KBC, onze samenwerking met Unizo en ons netwerk van relatiebeheerders bijvoorbeeld.

We denken graag met je mee. Je kunt daarom altijd terecht bij onze collega's in het kantorennet. Ook Kate staat voor je klaar in KBC Mobile. Indien nodig verwijst ze je graag door naar onze collega’s van KBC Live.

Ontdek KBC Mobile