Efficiënter factureren

Ondernemers getuigen over de digitale tool Billit in KBC Touch

Efficiënter factureren

Ondernemers getuigen over de digitale tool Billit in KBC Touch

Wat moet je doen om je zaak nog efficiënter te runnen en tijd te kunnen maken voor wat echt telt? Met Billit kun je in KBC Touch facturen digitaal opstellen en versturen. Doordat je tijdig een melding ontvangt wanneer de betaaldatum van inkomende en uitgaande facturen nadert, win je ook een pak tijd bij de verwerking en minimaliseer je eventuele fouten in je facturatieproces.

Waarom Billit?

Wim Berteloot

Wim Berteloot van boekhoudkantoor Accofisc BV vat de voordelen van het digitaal facturatieplatform samen in drie kernwoorden: “Intuïtief, overzichtelijk, support.

Wij maken gebruik van Billit om onze klanten op een eenvoudige manier kennis te laten maken met het elektronisch beheer van facturen en betalingen.

Veel andere programma’s voorzien tal van mogelijkheden waar de klant geen boodschap aan heeft, Billit is net heel gebruiksvriendelijk.“

Peter Debrouwer van selectiebureau Aures BV sluit zich daarbij aan: “Billit is een aanwinst, want makkelijk in gebruik. Een handige tool voor ondernemers die de vinger aan de pols willen houden, zonder daarom zelf boekhouder te zijn.”

Hou zicht op je geldstromen

Je integreert Billit makkelijk in KBC Touch, wat een pak voordelen oplevert. Eén simpele klik volstaat om facturen te betalen en een overzicht van openstaande facturen op te roepen. Betaalt een klant te laat of heb je zelf nog een openstaande factuur liggen, dan krijg je daarvan een melding. Dankzij de verzendmap in KBC Touch is het mogelijk om meerdere facturen tegelijk te betalen.

“Het is alsof ik er een virtuele – en goedkope – secretaresse bij heb gekregen,” getuigt Maarten Van Crombrugge van Thuisverpleging Van Crombrugge: “Billit helpt me om alles op te volgen: een factuur die betaald of laattijdig is, een herinnering, een factuur die je moet opmaken, …

Alles wordt netjes gebundeld in KBC Touch. De tool geeft me gemoedsrust: ik vergeet niet langer om facturen te betalen en ik weet dat ik niet zal aanlopen tegen onvoorziene kosten zoals hoge belastingen of onjuiste sociale bijdragen.”

En zo kun je flink besparen, weet Thomas Vanderhoydonck van Fietsen De Geus BV: “Professionaliteit en snelheid voor een scherpe prijs. Je verdient de beperkte kostprijs snel terug doordat je tijd en geld wint.”

Start gratis met Billit in KBC Touch