Vermogensopbouw

Voor medische vrije beroepers

Vermogensopbouw

Voor medische vrije beroepers

Doeltreffend beleggen voor artsen, apothekers, psychologen en kinesisten.

Bouw je hard aan een spaarpot voor je oude dag? Wil je een bloeiende praktijk nalaten? Of wil je je kinderen een financieel zetje geven wanneer ze het huis verlaten?

Wat ook de reden is, je vermogensopbouw intelligent aanpakken is belangrijk.

Een deel van je vermogen beleggen kan een goede manier zijn om meer rendement te halen. Elke situatie is ook anders, waardoor een persoonlijke aanpak die afgestemd is op jouw wensen en dromen een serieuze streep voor heeft.

Medische vrije beroepers, zoals artsen, apothekers, kinesisten en logopedisten, kunnen dankzij KBC Mediservice rekenen op een persoonlijke aanspreekpunt. Hij heeft een doorgedreven kennis van de medische sector én van financiële zaken.

Kortom, hij is de ideale expert die jouw vermogen laat groeien: of je nu je eerste stappen zet op de beurs of een doorgewinterde belegger bent.

De aanpak van KBC: afgestemd op jouw situatie

Fiscale optimalisatie en juridisch advies: laat je praktijk groeien als arts, apotheker, psycholoog of kinesist.

Doeltreffend beleggen als medische vrije beroeper vraagt heel wat tijd en expertise. Heb je tijd en kennis genoeg? Dan heb je met Bolero, de online broker van KBC, alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan.

Of reken je liever op de ondersteuning van onze relatiebeheerders? Zij weten alles over beleggen als medische vrije beroeper en kennen de fiscale en juridische nuances die daarbij horen. Op basis daarvan geven ze persoonlijk advies of volgen ze je beleggingen op.

Ontdek snel de beleggingsaanpak die het best bij jouw situatie past.

Optie 1. Wij geven advies, jij beslist

Je persoonlijk aanspreekpunt staat in contact met een team van experts die specifiek beleggingsadvies geven, afgestemd op jouw situatie en wensen. Hij bespreekt de beleggingen op regelmatige basis met je, signaleert risico’s en geeft doeltreffend advies bij opportuniteiten. Jij neemt de beslissingen.

Lees meer over beleggen met uitgebreid advies

Optie 2. Vertrouw op de experts van KBC

Na een grondig eerste gesprek waarin we je profiel en wensen bepalen, kies je het beleggingsfonds waarin je wilt beleggen. Onze gespecialiseerde fondsbeheerders nemen het dagelijkse beheer van die fondsen op zich. Zo kun jij je tijd en energie in je patiënten steken met de wetenschap dat de fondsen waarin je belegt in goede handen zijn.

Lees meer over beleggen met actieve opvolging door onze experts

Optie 3. Neem zelf de touwtjes in handen

Je bent geïnteresseerd in de beurs en je vindt je weg in de verschillende beleggingsmogelijkheden. Via ons online beleggingsplatform Bolero heb je alle tools in handen om je vermogen te laten groeien.

Lees meer over zelf online beleggen

Waarom als medische vrije beroeper vertrouwen op KBC?

Hulp en advies bij beleggingsmogelijkheden is één kant van het verhaal. KBC gaat verder dan dat. Je persoonlijk aanspreekpunt reikt je alle advies aan om je vermogen langs alle zijden te beschermen en te laten groeien. Zo analyseert hij hoe je momenteel juridisch en fiscaal georganiseerd bent en waar je kunt optimaliseren:

  • Kun je meer uit je vennootschap halen?
  • Kun je fiscaal aantrekkelijk sparen voor je oude dag?
  • Hoe kun je fiscaal optimaliseren?
  • Hoe kun je optimaal samenwerken in een associatie?
  • Kun je geld uit je vennootschap halen op een fiscaal vriendelijke manier?

Je persoonlijk aanspreekpunt is een echte vertrouwenspersoon die jouw dossier persoonlijk opvolgt. Wat ook je wensen en dromen zijn, hij vindt samen met jou de beste oplossing over alle bankdomeinen heen.

En dat voor zowel kleine als grote vermogens.

Laat je vermogen groeien

Vul je gegevens in
Geef aan wanneer je tijd hebt voor een gesprek
Een relatiebeheerder belt je op om een afspraak vast te leggen

Beleggen met de hulp van je persoonlijk aanspreekpunt

De KBC-Vermogensservice voor Medische Vrije Beroepen. Beleg met uitgebreid advies en opvolging.
Beleggen met de hulp van je persoonlijk aanspreekpunt

Beleggen overlaten aan onze experts

Jij kiest een beleggingsfonds en onze experts doen het werk. Zo kun jij al je tijd en energie investeren in je patiënten.
Beleggen overlaten aan onze experts